Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Anmeldelse: VG kastet terning for Under

UNDER: Den undersjøiske restauranten Under ved Båly blir stadig omtalt. Foto: Arkivbilde

Under - den undersjøiske restauranten ved Båly, har høstet mye ros og fått enorm oppmerksomhet. Her kan du se hvordan VG bedømmer restauranten.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

UNDER: Restauranten i sjøen ved Spangereid har fått enorm omtale, ikke bare i norske medier, men også i utlandet.

Terningkastene er flere, men omtalen er gode. Bra omtale får også Under i VG. Det kastes ikke terning til toppkarakter, men til tallet 4.

På VGs anmeldelse betyr det at restauranten gir en god opplevelse, men omtrent som forventet.

Forfatter

Det er forfatter og restaurantanmelder Erik Fosnes Hansen som har brukt penn og papir for å vurdere restauranten.

- Det er det vakreste og kuleste restaurantlokale jeg har sett, skriver han innledningsvis.

Fosnes Hansen og hans fotograf besøkte Under den aller første kvelden den var hadde vanlig åpent.

- Måltidet denne første, ordinære kvelden for betalende gjester var preget av at man sikter høyt. Alt var pent, noe var vellykket, noe mindre vellykket - og noe funket ikke i det hele tatt, heter det videre.

- Må bli mett!

Fosnes Hansen hadde ikke noe imot at måltidet besto av mange, små serveringer.

- Men man må bli mett, skriver han.

SPENT OG STOLT: Gaute Ubostad inne i restaurant Under, minutter før de første gjestene kommer. Foto: Lars Rekaa

Forfatteren og matskribenten virker bare sånn middels fornøyd, og sånn sett virker terningkast 4 noe høyt, i forhold til hans opplevelse.

- Dessertene bød på alskens søtt fra hav og strand, men her var det mye seigt og hardt. Og smått. Vi hadde ikke trodd vi skulle forlate dypet sultne. Allikevel kommer vi gjerne igjen når dette har gått seg mer til. Kjøkkenet har kompetansen i orden, men må senke skuldrene, sikte lavere og få utvikle seg. Alle tegn under peker oppover, avslutter han.

Her ser du hele anmeldelsen av Under i VG.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...