Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Mobbet bort: Tre postkasser sprengt på noen dager

SPRENGT BORT: Tre postkasser er sprengt bort for familien, og bare deres postkasser. Foto: Privat

Den vesle familien som følte seg mobbet bort fra Lyngdal er kommet til nytt sted. Før de reiste ble to av deres postkasser sprengt. Natt til lørdag ble en tredje postkasse sprengt bort.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Jeg skjønner bare ikke hvorfor. Natt til lørdag sprengte noen den nye postkassa jeg satte opp. Det er så tydelig at det er meg og min sønn de ønsker å plage,selv om vi flyttet på torsdag, sier hun til Lyngdals Avis.

Det betyr at den siste postkassen var den de ikke fikk med seg til deres nye bosted. Hun har tidligere varslet politiet, men uten hell. Det ble ikke prioritert da det ble opprettet kontakt.

To av de tre postkassene var hennes.

Bevisst handling

- Det går ikke tre postkasser på samme plass helt tilfeldig. De som gjør dette gjør det bevisst, og vet min var den grå postkasse, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Lærer: – Pust med nesen og ta deg en konjakk!

Familien har flyttet for å starte på ny, men mandag skal en tidligere nabo anmelde forholdet som skjedde natt til lørdag.

- Hvilket samfunn er det vi lever i? Var dette hevn etter det som stod i avisen? Jeg sitter her i vårt nye hjem og er helt forferdet.

Ny skole

Den lille familien består av sønnen og moren. I tillegg ble mormor til den mobbede skoleeleven med. Fredag hadde han sin første skoledag på ny skole, et annet sted.

- Han hadde første skoledag på fredag og gikk hele dagen på skolen, og han har vel nesten ikke hatt en full skoledag siden jul 2016 så det lover godt at han stortrives på skolen. Her kan han være seg selv og blir godtatt, forteller moren.

Men Lyngdal kjenner hun seg ferdig med. Hun mener det finnes et stort problmen med mobbing, ikke bare på skolen hennes sønn gikk.

- Er utrolig lei meg for dette,hva ville det endt med om vi fortsatt bodde der? Nå har jeg bare lyst å grine og har vondt av dem som bor der, og som må fortsette å oppleve dette.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...