Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Lyngdals menigheter samles til bønnefrokost

FROKOST: Ole Petter Sætra og Tone Stølen hygger seg på felles kristen bønnefrokost. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Lørdag morgen var det Bønnefrokost i Lyngdal f rikirke. Nesten 20 medlemmer hadde tatt turen, og koste seg i det fine fellesskapet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2018 kl 13:37

BØNNEFROKOST: Hver første lørdag i måneden arrangeres det bønnefrokost i Lyngdal. Det blir både sang, og bønn i godt selskap. Det kan variere alt i fra 15 til 30 stykk som kommer.

Her møtes man på tvers av menighetene til bønn sammen. De ulike menighetene i byen bytter også på stå som vertskap for bønnesamlingene.

Viktig treffpunkt

Pastor Eilif Tveit i Misjonskirken sier til Lyngdals Avis at dette er et viktig treffpunkt for mange, som skaper et godt fellesskap.

Sammen med Thorvald Hartviksen stod han for akkompagnement på gitar og trekkspill til bordvers og sang.

Mer enn 20 år

Bønnefrokostene har holdt på i over 20 år. Oppmøtet varierer gjerne mellom 15 og 20 mennesker.

– Det kommer jo helt an på om det kolliderer med andre ting, sier Hartviksen.

– Når det er mye som foregår, er det likevel veldig hyggelig å treffes fortsetter han.

- For det meste er det godt voksne som møter opp, legger han til med et smil

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...