Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Se lokalavisen motta mediepris

Lyngdals Avis er årets nyskaping

TAKKER LYNGDØLENE: Redaktør Erlend Haddeland og daglig leder Remi A. Netteland takker lyngdølene for prisen som «Årets nyskaping» i kveld. Foto: Privat

Lyngdals Avis vant den prestisjetunge prisen «Årets nyskaping» under Mediebedriftenes Landsforbunds (MBL) mediedager i Bergen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2015 kl 02:38

MBL har hatt sine årlig utdeling av mediepriser under mediedagene i Bergen. Lyngdals Avis var nominert sammen med Kvinnheringen, Dagbladet Magasinet og Jærbladet.

Redaktør i Lyngdals Avis Erlend Haddeland og daglig leder Remi Netteland melder om stor stemning fra Ricks i Bergen.

– Det var helt rått å bare være nominert. Og det at vi vant var utrolig kult. Vi får denne prisen først og fremst fordi vi er tatt så godt i mot av leserne på papir. Denne prisen kommer uten tvil som et resultat av at vi er blitt så godt tatt i mot av lyngdølene selv, sier Haddeland på telefon fra Bergen.

Begrunnelsen

Her er begrunnelsen fra juryen.

«Lyngdals Avis – fra nett til papir. Tøft å gå motstrøms i den digitale tidsalderen. Avisen fremstår som solid, viktig og som et godt supplement til nettutgaven. Papiret var ikke dødt» står det ingravert i prisen.

Redaktør Haddeland sier prisen er et resultat av at Lyngdals Avis og lyngdølene drar i samme retning.

– Vi må berømme de som har jobbet hardt i Lyngdals Avis, både i redaksjonen, markedsavdelingen og flinke frilansere i Ungdomsredaksjonen vår. Jeg er utrolig takknemlig og stolt i kveld. Dette er en gøy oppmuntring, sier redaktøren.

– Motstrøms

Daglig leder Remi Netteland sier han er stolt i kveld.

– Vi vil, vi våger. Vi våget å gå mot strømmen. Det var også en del av juryens begrunnelse. Vi tror at suksessfaktoren er at det er lyngdølene som er med på å lage avisen. Vi spurte lyngdølene før vi begynte, hva de ville. Nå har vi fått svaret, sier Netteland.

Han sier prisen betyr mye.

– Alle mediehoder i landet er samlet på en plass. En slik pris betyr mye for oss, sier Netteland, som likevel mener det er viktig at avisen ikke går på autopilot.

– Vi har hatt en et oppstartsår nå. Vi må ikke gå på autopilot. Vi må inkludere lyngdølene. Ikke minst må vi fortsette å sørge for at også annonsørene opplever at vi jobber for dem. Det er viktig for at en avis skal ha livets rett i Lyngdal, sier daglig leder Remi Netteland i seiersrus fra Bergen onsdag kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...