Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Under 10 kroner literen:

Lokal priskrig på drivstoff

BILLIG: Rimelig drivstoff i store deler av Lyngdal. Foto: Per Thime

Mandag morgen var det rimelig, men mandag ettermiddag bikket prisen under 10 kroner for diesel l Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2017 kl 15:23

Rett før klokken 15.30 må det nemlig være det rimeligste vi har sett på drivstoff på flere år. Diesel til kroner 9,99 og bensin til kroner 10,99 for literen.

Tidligere i dag var det også rimelig, som du kan se under.

For i Lyngdal har det i morgentimene og i formiddag vært rimelig å fylle både bensin og diesel.

10,19

Ved Uno X stasjonen ved Handelsparken var det rimeligst, med kroner 10,19 for diesel og kroner 11,19 for blyfri. Det førte faktisk til antydning til kø i morges.

Også ved Circle K hadde man sluppet prisen helt ned til 10,19 kroner pr. liter for diesel og 11,19 for bensin. Det gjorde at det gikk en jevn strøm med biler inn til pumpene og mye drivstoff fra de store tankene over i bilenes drivstofftanker.

CIRKLE K: Også her var det mye folk som benyttet seg av rimeligere drivstoff enn vanlig. Foto: Svein Løvland, Avisen Agder

Sentrum

På Esso, 200 meter over i andre enden av Lyngdal sentrum, var det imidlertid ganske rolig. Der var prisen 12.52 for diesel og 13,53 for bensin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...