Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kort høringsfrist for veinavn

STRANDJORDVEIEN: Veien fra Theis Lundegaardsvei (fylkesvei 552) til Strandjord foreslås døpt Strandjordveien. Foto: Norkart

Har du synspunkter på forslagene til 10 nye veinavn i Lyngdal, må du skynde deg. Høringsfristen går uti dag, tirsdag 12. juni!

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2018 kl 07:38

VEDTAS ONSDAG: Onsdag skal navnene vedtas av styret for Lyngdal kulturhus, som også er kulturstyre i Lyngdal.

Saken ble lagt ut på høring 5. juni, slik at lyngdølene fikk en uke på seg til å reagere.

Tre veier omdøpes

Sju av forslagene til nye veinavn gjelder nye navn. Tre av forslagene gjelder veier som må døpes om i forbinelse med den forestående kommunesammenslåingen med Audnedal.

Les også: Hva synes du om disse veinavnene

Flere av veien i de to kommunene har samme navn. Reglene slår fast at en kommune ikke kan ha to veier med samme navn - blant annet av hensyn til nødetatene som trenger krystallklare adresser når de rykker ut.

Les også: Lyngdal og Audnedal bytter veinavn seg imellom

Lyngdal og Audnedal har fordelt veier som skal skifte navn og som kan beholde gamle navn mellom seg. Resultatet er at tre veier i Lyngdal må skifte navn. Det gjelder Høylandsveien, Birkelandsveien og Skårveien. Forslagene for disse tre veiene går ut på at de bør hete henholdsvis Østre Høylandsveim Birkelandsgarden og Skåra.

Sju nye

De sju nye veien dreie seg om:

  • Veien fra Theis Lundegaardsvei til Strandjord, som foreslås døpt Strandjordveien.
  • Veien fra Heradveien til Næveland, som foreslås døpt Nævelandsveien.
  • Veien fra Vellevikveien til Eitland, som foreslås døpt Eitland.
  • Hytteområde ved sjøøen, Borviga/Belland, som foreslås døpt Indrsundet.
  • Hytteområde Belland vest for Boråsen, som foreslås døpt Furåsen.
  • Ny vei i hyttefelt mot Sjonevika, som foreslås døpt Sjonevika.
  • Fra Ramsjordveien til hyttefelt ved Kvednhusvågen, som foreslås døpt Kvednhusvågen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...