Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Inviterte 160 venner til 50-års dag

BURSDAGS: Kjell Elvis, eller Kjell Henning Bjørnestad, som han heter inviterte til stor fest i Lyngdal. Foto: Per Thime

Kjell Elvis har rundet 50 år, og samlet i den anledning familie og venner til fest i Lyngdal Bedehus.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Se her, er det ikke flott? Så mange som kommer for å være med. Det synes jeg er moro, sa han mens han tok gjestene i hånda og ønsket dem velkommen.

For i ettermiddag var det dekket på til fest i Lyngdal Bedehus. Forrett og middag til 160 gjester surret på komfyren da gjestene kom.

- Men hvordan er det å ha blitt 50 år da ?

- Jeg har ikke fått kjent så mye på det ennå, men i øyeblikket er det bare herlig, sa han mens han tok fart mot scenen for å justere litt lyd før festen begynte.

I 30 år har han reist land og strand rundt som Elvis-imitator. Stemmen er ikke ulik, og det har også ført han til topps i flere konkurranser. Men også utseende er ganske likt. Han har gjennomgått plastiske operasjoner i forsøk på å bli mer lik Elvis, den første i 1994.

Lørdag kveld er det underholdning i bedehuset. Flere venner av hovedpersonen er forholdsvis interessert i musikk.

VENNER: Steven Kvinlaug var en av flere musikkvenner som ankom bursdagsfesten. Foto: Per Thime

- Det blir musikk og opptredener utover kvelden. Bedehuset skal rockes og selv har jeg tenkt meg opp på scenen flere ganger.

En av de siste som ankom var en annen artist, nemlig Steven Kvinlaug. Også han skulle på scenen i løpet av kvelden. Det skal også hans datter, Cindy - som også synger countrymusikk.

Inne i salen var det dekket fint opp. Venner, familie og fans var samlet, og klare for å hylle jubilanten.

POPULÆR: Kjell Elvis hadde samlet venner, familie og fans til stor feiring av hans 50-års dag. Foto: Per Thime

- Nå har jeg holdt på i 30 år med dette, og jeg skal fortsette å forsøke å spre glede til alle dem som ønsker det. Opptreden er en stor del av livet mitt, og det skal det fortsatt være, slår han fast.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...