Helselaget laget hygge på Byremo

TREKKSPILL: Mye folk hadde møtt opp på Byremo omsorgssenter da Grindheim helselag arrangerte hyggekveld med musikere fra Lindesnes trekkspillklubb. Foto: Privat

Det er alltid stor stemning når Storstua på Audnedal omsorgssenter får besøk fra Lindesnes trekkspillklubb. Rundt 60 frammøtte publikummere er bevis på det.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HYGGE: Dette er et arrangement for de over 60 år.

Grindheim helselag sørger både for mat og underholdning, og takknemligheten er stor fra publikum. Derfor prøver laget å få til en årlig tilstelning med tilsvarende program.

Dansefot og sangglede

Både dansefoten og sanggleden ble synlig og hørbar under arrangementet denne uka.

I tillegg til musikerne fra trekkspillklubben, hadde laget klart å få tak i historiefortelleren og vitsemakeren Ole Bertin Helle fra Fjotland. Så lattermusklene ble også trimmet godt denne kvelden.

Helsetriminstruktør Eva Tove Fuglestveit i Grindheim Helselag hadde sittedans på programmet, og da vaiet både hoder, armer og resten av overkroppene i takt med musikken.

Aktiv høst

Laget har heller ikke ligget på latsiden tidligere i høst.

BASAR: Grindheim helselags høstbasar ga hele 52 000 kroner. Foto: Privat

Høstbasaren 5. september innbrakte kr 52 000 kroner netto! Det var godt med folk i gymsalen på Byremo, og pengene satt løst. Dette er midler som laget bruker til bygda beste.

Og fredag 21. september stilte fire styremedlemmer opp med enkel lunsj på Byremo barneskole. Hele skolen med elever og lærere spiste så godt at det ble lite rester igjen.

LUNSJ: Enkel lunsjbufet til elever og lærere på Byremo Barneskole. Fra venstre Eva Tove Fuglestveit, Ragnhild Mydland, Anne- Lise Fuglestad og Gesine Hårtveit. Foto: Privat

Opplegget var en del av skolens temauke om vennskap. Elevene oppførte seg eksemplarisk, og styremedlemmene ble takket gang på gang.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...