Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Grindheim helselag feiret 95 år

TAKK: Leder i Grindheim Helselag, Gesine Hårtveit (til venstre), takker fylkesleder og nestleder i Nasjonalforeningen Sidsel Birkeland Skaar for fine ord om laget. Foto: Privat

Julemat med dessert og kaffe sto på menyen da Grindheim helselag nylig feiret sine første 95 år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.12.2018 kl 19:23

HYGGEKVELD: Jubileet ble feiret med hyggekveld på Byremoheimen.

Av lagets 50 medlemmer var rundt 40 påmeldt.

Mange taler

De fikk høre mange flotte taler, fra ordfører Reidun Bakken, fra Frivilligsentralens Jorunn Flottorp, og fra fylkesleder Sidsel B. Skaar. Elisabeth Håland takket for maten, mens Aslaug Verdal leste fra protokollen til 40 årsjubileet.

UNDERHOLDNING: Vigdis Aas Finseth sørget for forrykende underholdning. Foto: Privat

Vigdis Aas Finseth hadde en forrykende underholdning , som virkelig brakte stemningen var på topp.

Sekretær Eva Tove Fuglestveit fortalte om alt laget gjør og driver med. Kort oppsummert: Yoga, helsetrim, fotpleie, blomsterhilsener til alle nyfødte og til alle over 80 år hver jul. Laget ordner blomsterpynt i Byremo sentrum om sommeren, julenek til jul, arrangerer kosekvelder på Byremoheimen, gir bidrag til bussturer i lokalmiljøet for beboere på heimen og andre, serverer frokost en gang hvert år på skolen og betaler frukt til elevene på barneskole og barnehagen en gang i uka.

Basarsuksess

Laget holder dessuten en stor basar hver høst. Årets basar fikk et overskudd på 52 000 kroner!

Videre har Grindheim helselag gitt 25 000 kroner til nye puter i Grindheim kyrkje, og støtter demens- og hjerteaksjonen hvert år. Laget inviterer også jevnlig til foredrag.

– Vi er mottakelige for ideer og forslag til nye ting vi eventuelt kan sette i gang, sier sekretær Eva Tove Fuglestveit.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...