Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Feiret medhjelperne med fest

HEDER OG ROS: Alle som sto bak boka «Amerikafeber» og lanseringen ble hedret på Grindheim ungdomshus fredag kveld. Fra venstre forfatteren, Hans Martin Sveindal, Malin Moiij Nygaard, so har designet boka og omslaget, Margit Seland, som hadde ideen til boka, Brit Haaland, leder i Grindheim bygdekvinnelag, og kveldens konferansier, eva Tove Fuglestveit. Foto: Giovanna Iversen

Alle som hadde jobbet med «Amerikafeber» og lanseringen av boken var invitert til fest fredag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FEIRET: Hele 40 mennesker deltok på feiringen på Byremo ungdomshus.

Der var forfatter og bokdesigner, medlemmene av Grindheim bygdekvinnelag, som har gitt ut boken, ryddegjengen fra Byremohallen, de mange som stilte ut amerikaminner under lanseringen 12. oktober i fjor og en rekke andre.

Designeren

– Vi ønsket jo særlig å hedre bokdesigneren, Malin Mooij Nygaard, som vi ikke fikk rost skikkelig under lanseringen i oktober, sier Eva Tove Fuglestveit, som ledet programmet på fredag. Hun edet også kveldens quiz.

Malin Mooij Nygaard fikk både blomster og bokgave - Grindheim bygdekvinnelags forrige utgivelse, «Matvinner frå Grindheim».

Det hele startet med at lederen i bygdekvinnelag ønsket velkommen. Forfatteren, Hans Martin Sveindal snakket om boka – og alt som har skjedd i etterkant av utgivelsen.

Heder

Banksjef Eva Åsland snakket om bygdekvinnenes innsats. Hun hedret bygdekvinnelagene generelt og Grindheim bygdekvinnelag spesielt.

Margit Seland snakket om hvordan det var å gå med ideen til amerikaboka gjennom lang tid, og så lande igjen etter at ideen var realisert.

Grindheim bygdekvinnelag har bare 15 medlemmer – men mange venner. Derfor har det vært lett for laget å få hjelp til sine arrangementer. Derfor var det også mange som ble feiret fredag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...