Denne hytta kan vinne pris

I TREET: Hytta i Audnedal, den som ligger nesten i toppen av et tre, kan vinne pris. Foto: Privat

Hytta i toppen av et tre kan vinne pris.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KÅRING: Det er «byggebloggen» til firmaet Bergene Holm i Larvik som skal ha ulike kåringer denne uka.

I Åpen klasse er det med ei spesiell hytte fra området ved Konsmo i Audnedal. Den ligger plassert nesten i toppen av et tre, like ved Bervannet i Audnedal.

Gøy å være med

- Det er moro å være med på en slik kåring, og dette er en kåring hvor publikum går inn på selskapets side og klikker for alternativet de mener er best. Jeg håper jo mange klikker seg inn på oss, sier Knut Eivind Birkeland til Lyngdals Avis.

Bergene Holm er en av landets største trelastprodusenter og inviterer til å sende inn forslag. Det gjorde Birkeland og makker Knut Andre Fiddan.

- Det er ett år siden hytte-prosjektet sto ferdig. Uten strøm, men med masse sjarm har den vesle hytta på 18 kvadratmeter blitt populær. Vi har hatt 200 overnattinger, noe vi er veldig godt fornøyd med.

HYTTE: Her, ute på holmen er hytta plassert. Foto: Privat

Engelsk magasin

Og hytta har fått en del oppmerksomhet i forskjellige aviser og tidsskrifter. Det er fortsatt interesse.

- I neste uke kommer det et engelsk magasin og skal være her i flere dager. Det er fire personer som skal lage reportasje, og selvsagt teste ut hvordan det er å overnatte nesten i toppen av et tre.

Det er det engelske mediekonsernet Hearst UK som tar turen til Audnedal. Hvilket av konsernets 23 blader det er snakk om vites dog ikke, men de har blant annet et magasin som heter Country Living.

Det kan fort være det magasinet som kommer.

- Uansett spennende at flere får vite om oss. Og nå håper jeg det klikkes på oss i denne kåringen til Bergene Holm.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...