Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Den store kinodagen er godt i gang

FILM: Over 550 personer har kjøpt billett til Den store kinodagen i Lyngdal.

Hele 12 filmer kan du velge mellom på Den store kinodagen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.11.2017 kl 12:19

– Vi er godt i gang og har hatt bra besøk så langt, sier en fornøt kinosjef, Odd-Ivar Knutsen til Lyngdals Avis

Lørdag formiddag hadde over 550 personer kjøpt billett til de ulike filmene, og ennå er det mange timer og filmer igjen-

– Vi skal i løpet av dagen og kvelden vise 12 filmer, og alle filmer er det halv pris på, forteller han.

FILM:Popcornskapet går fort tomt på en dag som dette og kioskvert Amanda Hauan er i full sving med å poppe og fylle opp nå.

Førpremiere på Knerten

Av mange filmer finnes det også en førpremiere. Her i Lyngdal er det aktuelt med Knertenland, så da skulle det vel også passe med en førpremiere av filmen «Ekspedisjon Knerten».

– I tillegg til alle filmene blir det også forskjellige aktiviteter både før og etter forestillingene, noe for de fleste vil jeg si, avslutter en spent kinosjef.

KNERTEN: Støvsuging av rød løper etter innslipp til Ekspedisjon Knerten. Kinobetjent Elias Vinsrygg tar seg av den jobben.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...