Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Audnedal ber Vest-Agder bidra med 2,5 millioner

BIBLIOTEKTOMTA: Grunnarbeidene på bibliotektomta ved Byremo barneskole er ferdige. Byggearbeidene begynner om kort tid. Konsmohus har fått kontrakten. Foto: Lars Rekaa

Audnedal kommune ber fylkeskommunen bidra med en tredel av byggekostnadene for det nye biblioteket på Byremo.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BIBLIOTEKAVTALE: Kommunen viser i den forbindelse til samarbeidsavtalen som er inngått mellom Audnedal og Vest-Agder fylkeskommune.

I avtalen pekes nettopp biblioteket på Byremo ut som den kulturelle møteplassen avtalepartene skal utvikle.

Samarbeidsavtalen

Videre heter det i avtalen at strategisk handlingsplan for folkebibliotek i Vest-Agder 2012 — 2020 danner grunnlaget for fylkeskommunens arbeid innen bibliotekfeltet.

«Fylkeskommunen skal være en aktiv bidragsyter for utvikling av de kommunale folkebibliotek, blant annet ved å bistå i utarbeidelse av egne kommunale bibliotekplaner.

Audnedal kommune og fylkeskommunen skal samarbeide om å utarbeide en bibliotekplan for Audnedal rettet mot innholdsutvikling. Planen bør ha fokus på nye oppgaver som følge av ny biblioteklov», står det i avtalen.

Budsjettert

Arbeidene med det nye biblioteket på Byremo startet tidligere i år. Kostnadene er budsjettert til 7,5 millioner kroner.

Audnedal kommune har allerede lagt inn sin andel av kostnaden, 5 millioner, i sine budsjetter.

Kommunen har også signert en avtale med Konsmohus om byggearbeidene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...