Kjører 140.000 kilometer, og selger pølser

KREMMER: Lars Ole Aasmundsen er selger og kjører lang og strand rundt med pølsene sine. Foto: Per Thime

Lars Ole Aasmundsen er en av mange som deltar på Bondens marked i Lyngdal. Han har slitt ut mange biler gjennom årene, men pølsene går unna.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2018 kl 07:23

MYE FOLK: Bondens marked og maifest har startet på aller beste måte. Mye folk og godt vær trekker folk utendørs til Alleen.

En av dem som er med på Bondens marked er Lars Ole Aasmundsen. Oslo-mannen er for handelsreisende å regne. Han er nemlig ofte på tur med pølsene sine fra ulike produsenter.

- Jeg er på veien i 45 helger i året, en Lyngdal er ett av stedene jeg synes er gøyest å vesøke. Her blir jeg alltid tatt godt i mot, og får også solgt noen pølser av ymse slag, sier han mens han pakker inn ei halvlang salamipølse fra Flekkefjord.

På veien

På hans visittkort står det «Grønnsakskongen», men vi så lite til grønnskene. Han kunne imidlertid slå fast at dette var noe han trivdes med, å være reisende i pølser.

- Jeg kan vel ikke si annet enn det, for hvert år er jeg borte i minst 45 helger. Det sier vel sitt, og er det rart jeg er singel?, spør han.

Telleren går

Det betyr at Aasmundsen dekker omtrent land og strand i hele Norge. I Lyngdal er han også på Dyrskue og Sommerdansen senere.

- Hvert år kjører jeg rundt 140.000 kilometer. Jeg hadde jo ikke gjort dette hvis jeg ikke hadde likt det, sier han.

Det har han trolig helt rett i.

- Jeg møter så mange kjekke mennesker overalt hvor jeg kommer, men det er klart det også er viktig å selge, for det er dette jeg lever av, avslutter han mens han pakker ei rødvinspølse ned i en pose.

Han er godt i gang med dagen, 59-åringen fra Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...