Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Karosserien åpner nytt verksted

INNVIELSE: Lars Magne Støle foran deler av det nye bygget som skal åpnes senere i dag. 12 millioner kroner har Lyngdal Karosseri & Auto brukt på over 700 kvadratmeter nybygg. Foto: Per Thime

Lyngdal Karosseri & Auto åpner i morgen nytt verksted for både store biler og for busser. I tillegg kan du få en smak av gris hvis du møter opp.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

– Vi hadde før vi startet diskutert grundig hva vi skulle gjøre. Nedtrapping, som i dag eller øke kapasiteten. Det ble det siste, sier Lars Magne Støle til Lyngdals Avis.

Den daglige lederen er stolt av nybygget som inneholder tre verkstedhaller.

Åpent hus

Når ordfører Jan Kristensen torsdag ettermiddag foretar den høytidelige åpningen vil trolig de fleste av de 50 ansatte ved bedriften være på plass.

– Men ikke bare de ansatte, for vi har lyst å ha besøk av mange. Vi skal ha åpent hus fram til klokken 19.30 i kveld, fortsetter han.

Grillmat

På menyen står forresten en gris.

– Helgrillet gris, bløtkake og is skal de interesserte få. Det er absolutt verdt å markere den nye hallen på over 700 kvadratmeter, mener Støle.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...