Høytidelig avslutning på grunnlovsdagen

HØYTID: Det ble høytid da hele salen på Konsmo stemte i med Fedrelandssalmen. Foto: Lars Rekaa

Med Fedrelandssalmen ble grunnlovsdagen høytidelig avsluttet på folkefesten i flerbrukshallen på Konsmo torsdag kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2018 kl 11:29

FOLKEFESTER: Det var god oppslutning om nasjonaldagskveldens folkefester, både i Lyngdal og Kvås, og på Konsmo og Byremo.

På kulturhuset i Lyngdal var det ganske mange ledige steder. Faktisk var det minst like mange til stede i Konsmo flerbrukshall.

Konsmo

Folkefesten i flerbrukshallen på Helle ved Konsmo skole startet på slaget 18.14 – selvsagt. Det rikholdige programmet besto både av kunstneriske innslag og komikk.

Julie Froholt sang. Det gjorde også de frammøtte, som stemte i med både «Ja, vi elsker» og Fedrelandssalmen.

KONSERT: Konserten med Silje Torsøe og gitarakkompagnatør Stanley Bye ble et flott innslag i festen på Lyngdal kulturhus. Foto: Lars Rekaa

Dessuten fikk de frammøtte se sketsjer som harsellerte med dagens unge og med den forestående kommunesammenslåingen.

Abel Ringvold holdt andakt for dagen.

Lyngdal

I Lyngdal sto Lyngdal brass og Silje Torsøe for den musikalske underholdningen. Torsøe ble akkompagnert på gitar av Stanley Bye. Koremi bidro også med sang.

Russepresident Sondre Risnes holdt appell, mens stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan talte på Lyngdal kulturhus. Også ordfører Jan Kristensen hilste.

I flerbrukshallen på Byremo ble det servert både mat og en rekke underholdningsinnslag.

MORO: Gesine Hårtveit (til venstre) og Eva Tove Fuglestveit fra Grindheim helselaget bidro til en festlig kveld på Byremo. Foto: Privat

I Kvås ble festen holdt på Kvåstunet.

Les mer om folkefestene og 17. mai-feiringen forøvrig i neste papiravis!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...