Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Håper på rekordbesøk på motormesse

MYE BIL: Det blir mye bil, men også mye annet «snadder» for de motorinteresserte når det skal arrangeres motormesse i Fibo-hallen. Foto: Jonas Berge

Har du planer om ny bil, eventuelt ny snøscooter du kan ta deg fram med på heia? Motormessa i Fibo-hallen i Lyngdal er bare et par dager unna.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MOTOR: ATV-er, snøscootere, MC-er, fritidsbåter og selvfølgelig biler. Det er hva det dreier seg om når motormessa i Lyngdal åpner dørene lørdag og søndag.

– Det er niende gang vi arranger, så dette er en god tradisjon annet hvert år, sier Tommy Slettebø ved Gumpens Auto.

Ni arrangører

Bare et par dager før motorfesten som foregår innendørs er siste rest av forberedelser i full gang. Det er ikke en arrangør som står bak utstillingen, men ni.

De ni er Alleen Auto AS, Gumpens Auto Lyngdal AS, Kvavik Auto AS, Lyngdal Karosseri & Auto AS, Oves Yamaha senter, Trippel Motor, Twin Thunder, Yamaha Båt og Motorsenter og den siste forhandleren, nemlig Ford som er i ferd med å finne seg til rette i nye lokaler ved Kvavik under navnet Bilservice Lyngdal.

Litt for de fleste

Slettebø er godt fornøyd med mangfoldet messa gir. Her er det noe for de aller fleste som liker motoriserte kjøretøy.

MESSE: Tommy Slettebø fra Gumpens Auto gleder seg til messa i Fibo-hallen. Foto: Per Thime

– Så er det nok sånn at dette først og fremt ikke er en salgsmesse, men det er mye for å vise fram det som er det siste på markedet innen de forskjellige biler, motorsykler, båter og snøscootere.

– Men dere selger vel også?

– Ja, det er klart at vi ikke takker nei til et salg, det ville vært for dumt, humrer han.

Nyheter og underholdning

Da den forrige messen ble arrangert var det over 2000 besøkende på de to dagene. Dette året kommer motormessen når vinterferien avsluttes i Lyngdal og distriktet rundt. Det tror ikke arrangøren betyr noe.

– Nei, vi vet at mange allerede har satt av denne helgen. Folk kommer, og de kommer for å se på det vi har. I tillegg handler de kanskje også.

– Og lar seg underholde?

DELTAR: Stian Fjelldal deltar også under Motormessa i Lyngdal.

– Ja, det er godt mulig. Underholdning blir det nemlig også. Vi har hentet inn Lyngdals store musikalske sønn, Stian Fjelldal. Han blir med oss både lørdag og søndag. Ja, dere ga han jo en sekser på terningen for hans siste plate, så det må jo bli bra, sier Slettebø.

Flere steder

Det meste tyder på at det blir bra, rent musikalsk sett. Når det kommer til det som vises fram, snakker vi også om nyheter innen de forskjellige segmenter.

– Jeg vet at blir spennende ting, det siste markedet har å tilby. Gøyale biler kan jo være et stikkord, men også andre ting som skal vises fram til de interesserte.

INNENDØRS: Her fra en tidligere messe i Fibo-hallen.

– Hvor kommer de besøkende fra?

– Denne messa trekker folk fra flere steder. Farsund, Sira, Flekkefjord, Tonstad, Gyland og flere andre steder i Agder. Som tidligere nevnt så er det flere som setter av denne helgen til motor. Om de ikke kjøper, så treffer de andre med samme interesse. Jeg tror dette blir bra nok en gang, avslutter en optimistisk bilselger fra Gumpens.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...