Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Han åpnet drømmen sin i Liepāja

ÅPNING: Forrige fredag klippet Vidar Abrahamsen snoren – og dermed var også House of Hope åpnet. Foto: Privat

Vidar Abrahamsen, startet hjelpeorganisasjonen Håp for alle for syv år siden. Forrige helg klippet han snoren i House of Hope i Latvia.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HJELPESENTER: – Dette var både stort og spesielt å få være med på. Det har vært lagt ned mye arbeid, penger har blitt samlet inn, men nå er resultatet her, sier en godt fornøyd Abrahamsen til Lyngdals Avis.

Det er to år siden Håp for alle la 500 000 kroner på bordet. Til den prisen fikk de kjøpt bygget som nå er åpnet som House of hope. Huset er renovert og klar for bruk.

Mødre og ungdom

– Det er først og fremst et hus hvor unge mødre skal samles på dagtid, men som på ettermiddag og kveld skal brukes på ungdommer med ulike utfordringer.

Huset som ble kjøpt er påkostet en god del. Den latviske byen Liepaja ligger vest i landet og har rundt 70 000 innbyggere.

Ikke alene

Abrahamsen har bidratt mye, men ikke alene. For lyngdølene er kjent for å være rause. Det har flere av dem også vært i denne anledning.

– Det er mange som skal takkes, og i forskjellige anledninger. Det er nemlig mange flere enn meg som har bidratt, og det er heller ikke slutt. For selv om huset nå står tilnærmet ferdig, er det nå arbeidet begynner. Vi skal ha et hus, fylt med håp - og det skal fungere også i hverdagen, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...