Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Frustrerte naboer lurer på om dette er greit

HJERTESUKK: Sameiet i Kålvehagen mener nok er nok og vil ha ryddet opp her ved Agnefest. Foto: Kålvehagen Sameie

– Bare et hjertesukk fra beboerne i Kålvehagen. Slik starter brevet til kommunen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

VERKSTED?: Det er Bjarne Blåka som har skrevet brevet til kommunen, som leder av sameiet i Kålvehagen.

Sameiet ser med undring på nabobygget som fortsatt blir drevet som et verksted.

– Vi mente at dette bygget kun var beregnet som lagerbygg og at det ikke var omregulert til annen virksomhet, så som verksted, heter det i brevet.

Sameiet skriver videre at det er frustrerende å se at opptil 15-20 traktorer står utenfor og klare for reperasjon.

– Ikke nok med det, så står det lagret masse deler av traktorer og andre motordeler, så det ligner mest på en søppelplass.

I tillegg skriver sameiet at det flyter med oljesøl i området, til tider - noe som ikke er bra for miljøet.

– Vi lurer derfor om kommunen har tenkt å gjøre noe med saken, eller at dette bare skal fortsette år etter år. Håper dere kan komme og se på dette og kanskje foreslå å finne en annen plass hvor disse kjøretøyene kan bli reparert, heter det til slutt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...