Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Dette mente gjester og utstillere om Dyrskue 2018

DYR PÅ DYRSKUE: Tiril Handeland fra Lyngdal koser seg med å se på dyrene som er stilt ut. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Værgudene var ikke helt på plass. Lørdag var det likevel folksomt på dyrskueområdet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

DYRSKUE: Både store og små hadde møtt opp for å få med seg hva Dyrskue i år hadde å tilby.

For Maren Halvorsen Borgemyr fra Lyngdal har Dyrskue blitt til en tradisjon. Dette er et av årets høydepunkter her i Lyngdal.

– Da måtte jeg selvfølgelig dra med meg venninnene fra Sokndal, sier jenta fra Lyngdal.

De tre venninnene fra Sokndal, Tinje Mydland, Rebecca Egeli, og Adelin Mydland, var veldig positivt overrasket over arrangementet, selv om det var dårlig vær.

Maren syntes Dyrskue var like fint som alltid. Selv om det var dumt at ikke den morsomste karusellen var tatt opp.

Fornøyd

Bente Skeibrok kan bekrefte at det har vært færre besøkende i år, enn det var i fjor. Uansett er arrangørene veldig fornøyde med helgen, med tanke på været som har vært.

FORNØYD: Bente Skeibrok var fornøyd med årets Dyrskue, til tross for det uheldige været. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Det store høydepunktet i helgen, var DDE konserten på fredagen. Selv om regnet høljet ned, var det likevel folk som var på plass.

– Dette er jo veldig gøy! Det er jo selvfølgelig kjedelig når det dårlige været treffer akkurat denne helga, sier Skeibrok til Lyngdals Avis. Hun er likevel takknemlig over at såpass mange møtte opp.

Til inntekt for misjonsprosjekt

Flere elever fra Kristen videregående skole (KVS) i Lyngdalhar stilt opp på dugnad, for å tjene inn penger til årets misjonsprosjekt. Til sammen vil de tjene over femten tusen kroner, hvis de får fylt opp vaktene de har fått tildelt.

En av dem er Wongel Demisse. Jenta fra KVS har aldri vært på Dyrskue før, men syntes det ser veldig koselig ut.

– Dette var en veldig fin mulighet til å få opplevd Dyrskue på. Men det var litt slitsomt til tider, sier hun til Lyngdals Avis.

– Men det går jo til en god sak, så det er virkelig verdt det!

Godt salg på lørdag

– Fredagens salg var ikke så mye å skryte av, men på lørdagen ble det bedre, sier Anne Vintland til Lyngdals Avis.

Sammen med mannen Karl Petter driver de bringebærfarmen på Rom. De har i mange år hatt stand på Dyrskue, og har ingen planer om å slutte med det.

VISE FRAM: for Anne Vindtland er det viktigst å bruke Dyrskue til å vide fram bringebærprodukter. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

– Det fineste med å være på Dyrskue er å treffe nye og gamle kunder. Vise dem lokalproduserte bringebærprodukter, mener hun.

Gøy på tivoli

Nathalia Strandsetreime og Magnus Grønnestad fra Stavanger har vært flere ganger på Dyrskue i Lyngdal. De syntes arrangementet er veldig kjekt, og kommer gjerne tilbake.

For Nathalia var det mest hestene som trakk henne til Dyrskueplassen.

Begge to syntes det er veldig spennende med tivoli. De har allerede vunnet en bamse hver. Straks etter de klare for den første runden i karusell så langt.

Pølsesalg

For Lars Ole Aasmundsen er Dyrskue en av mange helger som pølseselger. Han har vært med på Dyrskue omtrent fra starten, og har planer om å komme tilbake flere år fremover.

SMAKSPRØVE: Lars Ole Samuelsen deler ut smaksprøve til alle som går forbi. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

I år har han besøkt Lyngdal hele tre ganger, både på Bondens marked, Sommerdansen og Dyrskuet.

Lyngdal er en av plassene han liker seg best, med hyggelige folk og godt salg.

Traktorutstilling

– Det beste med Dyrskue er alt sammen! sier Mathias Bordvik og Ludvig Simonsen til Lyngdals Avis.

TRAKTOR: Ludvig Simonsen og Mathias Bordvik syntes Dyrskuet var flott. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

– Kanskje er også spøkelseshuset det beste, legger Mathias til.

Mens de koser seg med å kikke på alle traktorene som er utstilt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...