Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Denne uka kommer vinteren tilbake

VÆRET: Denne uka kommer vinteren tilbake og det kan bety mer snø, men også glatte veier. Foto: Erik Thime, Avisen Agder

Onsdag kan det komme opp mot 30 centimeter snø i deler av distriktet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Her ved kysten vil nedbøren for det meste trolig komme som regn og sludd, mens det lenger inn i distriktet vil komme som snø.

Det er nemlig en rekke lavtrykk som ligger på lur i inngangen til det nye året. Yr.no melder om kalde dager så langt man måler, det vil si i det minste fram til og med neste torsdag.

Været

Dette er meldingen som gjelder for onsdag: Sørøst liten og periodevis stiv kuling utsatte steder, om ettermiddagen økende til østlig stiv kuling på kysten. Snø, overgang til regn på kysten, nær kysten fare for regn som fryser på bakken.

Vanskelig på veien

Det betyr at vi går mot dager som kan bli utfordrende flere steder, også på veien. Senest mandag kveld var det trafikkulykke ved Kvelland i Lyngdal der to biler vare ute av veibanen på grunn av meget glatt kjørebane.

Det kan det fort bli igjen når været slår om nok en gang. Temperaturen for den neste uka vil ligge på fra - 1 til - 6 grader, ifølge yr.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...