Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«De kom med en annen bil og lastet om pilsen»

Her blir varevognen tauet bort fra stedet hvor politiet samlet flere hundre bokser med øl. Foto: Tipser

Politiet i Lyngdal har i løpet av formiddagen funnet en større mengde ølbokser liggende i veikanten. Før det, har varevognen som er tauet, stått parkert på stedet i to dager.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2017 kl 14:14

Funnet av en større mengde er gjort ved FV 410 ved Gitlevåg i Lyngdal, melder operasjonsleder.

Lyngdals Avis har snakket med en person som har hytte like i nærheten.

– Jeg fikk med meg det som skjedde fredag og fikk med meg at det var mye politi her.

Lette i skogen

Vedkommende forteller at det var flere patruljer som gikk ned i skogen. Da de kom opp på veien igjen hadde de med seg mer enn nok øl under armene.

– Hvor mye øl de hadde, det vet jeg ikke - men det var store mengder, sier han.

Bilen var parkert

Samme person forteller videre at bilen har stått der i to dager.

Her blir varevognen tauet bort fra stedet hvor politiet samlet flere hundre bokser med øl. Foto: Tipser

– Det er jo ikke noe man alltid tenker over, men jeg så jo at den fikk motorstopp en kveld og dermed ble den stående. Videre fikk jeg med at det kom en lik bil i går kveld som parkerte ved den forlatte bilen.

Han fortsetter:

– Det er jo lett å tenke seg at det ble lastet over øl fra den ene bilen til den andre, mens det det ikke var plass til ble gjemt i skogen for å bli hentet senere.

Den andre varevognen som ankom stedet skal i følge vedkommende ha vært registrert med polske skilt.

Saken skal etterforskes videre for å finne ut hvem som har mistet de polske ølboksene.

Hvor mye øl det er snakk om er det foreløpig ikke opplysninger om. Politiet i Lyngdal har vært utilgjengelige i saken, foreløpig.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...