Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

De ble kjent i Sørlandsbadet

NYE VENNER: To audnedøler og en lyngdøl ble gode venner. I midten ser vi Angelica Simonsen (12) fra Lyngdal, mens Ingvild Løwenhavn (12) og Alexander Hartmann Nilsen (13) er fra Audnedal. – Dette var kjempegøy, sa de tre. Foto: Per Thime

Det ble søkt om midler slik at unge fra Audnedal og Lyngdal kunne møtes. Penger kom og fredag kveld var det bading og kos i Sørlandsbadet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 19:50

BLI KJENT TREFF: 1.januar 2020 blir som kjent Lyngdal og Audnedal slått sammen til en kommune. I den forbindelse er det en del kroner å hente hvis man søker.

Det ble gjort i forbindelse med et arrangement i Sørlandsbadet fredag kveld. Ulike aktiviteter sto på programmet.

Nærmere 100

På forhånd var det over 130 personer fra skolene i Lyngdal og Audnedal som hadde meldt seg på. Da pizzaen ble servert var det 85 som hadde møtt opp, og bare tre av dem var fra Audnedal.

UTE: Med godt over 20 grader ute var det populært oppi stampen. Foto: Per Thime

– Akkurat det var litt skuffende, men det var en del som meldte avbud før vi reiste. Men de som var med hadde det gøy, sa Unni Nilsen Husøy.

Gøy med nye venner

De som møtte opp hadde det i det minste gøy. Det var en flott fredagskveld på alle måter. Noen fikk seg også nye venner, på tverrs av dagens kommunegrenser.

– Vi hadde ikke sett hverandre før, så dette var gøy, sa Ingvild Løwenhavn (12) fra Audnedal.

Hun og Angelica Simonsen (12) ble riktig så gode venner under det fire timer lange arrangementet.

BADING: Her er noen de dem som møtte til bading og kos. Foto: Per Thime

Venner fikk også 13-åringen Alexander Hartmann Nilsen fra Audnedal. Opp og ned i vannsklia, noen svømmetak og en tur i hinderløypa ble det tid til.

– Dette er veldig gøy, og det er artig at vi fikk ta turen hit og bli kjent med nye folk vi ikke visste hvem var fra før. Jeg har i hvert fall kost meg mye, og det frister å ta turen hit igjen, sa han før han hastet videre ut i vannet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...