Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Byremo VGS får tomter til anleggsteknikklinje

GAVE: Byremo VGS (til venstre på kartet) får tomtene 7 og 8 som øvingsområde for anleggsteknikkelever. Nede til venstre Byremohallen. Foto: Audnedal kommune

Lokalpolitikerne i Audnedal gir Byremo videregående skole to tomter på Byremo industriområde vederlagsfritt i forbindelse med planene om å opprette en linje for anleggsteknikk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PRAKSIS: Tomtene skal brukes til praksis for anleggsteknikkelevene.

De aktuelle tomtene er tomt 7 og 8 på Byremo industriområde. De har et samlet areal på 4500m2. Det dreier seg ifølge rådmannens saksframlegg om fjelltomter som egner seg bra til praksis for elever som skal utdannes i entreprenørbransjen.

Glede over linjen

Etablering av en anleggsteknikklinje er positivt for en kommune som har stor aktivitet innen anlegg, skriver rådmannen.

Fellesnemnda for nye Lyngdal behandlet tidligere torsdag planene om å opprette anleggsteknikklinje på Byremo, og uttrykte sterk støtte til planene. Også Eilert Sundt videregående, avdeling Lyngdal, støtter planene på Byremo. Det samme gjør Agders største maskinentreprenør, TT Anlegg.

Vedtaket om gaven ble gjort enstemmig på kommunestyremøtet torsdag kveld.

Betingelser

Det stilles noen enkle betingelser knyttet til gaven:

  • Skolen må betale alle utgifter i forbindelse med eiendomsoverdragelsen.
  • Dersom linjen eller skolen nedlegges, tilbakeføres tomtene vederlagsfritt til kommunen.
  • Ved eventuelt videresalg av tomtene skal kommunen ha forkjøpsrett. Prisen skal fastsetter ved at anlegg og bygninger takseres og tomtegrunn trekkes fra.

Skolen har tidligere fått to tomter til bruk som parkeringsplass av kommunen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...