Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Basar med kreative gevinster

STÅR PÅ: Annemarit Verdal (til venstre), Thea Louise Kristiansen, Siv Aavikog Bertine Edvardsen gleder seg til lørdagens basar på Heimtun. Pengene går til Polen-tur for 100 ungdommer fra Lyngdal. Foto: Lars Rekaa

100 lyngdalsungdommer og foreldrene deres jobber jevnt og trutt for å realisere årets Polen-tur.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BASAR: Du kan vinne grus, mørkekjøringskurs og ved – blant annet!

I år er det første gang turen arrangeres uten foreldrebetaling. Det betyr ikke at turen til Auschwitz kommer i stand uten betydelig egeninnsats både fra foreldre og ungdommer.

Lørdag passerer de imidlertid en milepæl. Da er det klart for årets Polentur-basar på Heimtun.

– Utrolig flinke

– Det er de unge selv som må gjøre mye av jobben, vi voksne har hatt ansvaret for å sette ting i gang. Ungdommene er utrolig flinke og innsatsvillige, sier Siv Aavik i komiteen.

På laget har komiteen fått med seg Einar Foss Kvavik. Basaren får med andre ord egen konferansier.

– Vi har dessuten vært kreative på gevinstsiden – du kan blant annet vinne tre hengerlass med grus, en pall med ved, en sørlandsbenk og et kurs i mørkekjøring, forteller Aavik.

Overveldet

Polenkomiteene har gode erfaringer med basarene.

– Vi håper selvsagt på å sprenge lokalene i år, sier Siv Aavik.

– Så og si alle bedriftene vi har vært i kontakt med har gitt oss gevinster. Vi er overveldet over oppslutningen, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...