Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Barn gir med stor glede!

GLADE GIVERE: Fjerdeklassingene på Berge sammen med kaptein Finnbogi Olsen i Frelsesarmeen. Foto: Marianne Erlandsen

Elevene i 4. klasse på 
Berge barneskole har 
tenkt omvendt i år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GAVER: Hver morgen i hele desember har elevene i 4. klasse på Berge barneskole kommet med små eller store julegaver. Alle med det samme formålet: Gi gleder videre!

– Vi tenkte det var fint å sette fokus på at vi kan glede barn i nærmiljøet vårt, sier Gunhild Nøkland, en av fire lærere på trinnet.

Frelsesarmeen

De fleste elevene kjente til Frelsesarmeen fra før, og det ble naturlig for klassen å kontakte dem. Til tross for en veldig hektisk tid møtte de bare velvilje, og mandag denne uka fikk Berge barneskole besøk av kaptein Finnbogi Olsen.

Han kunne fortelle at Frelsesarmeen kom til Norge allerede i 1888. I 1901 gikk ei dame i bresjen og begynte å dele ut mat og ved til mennesker som trengte hjelp.

MOTTAKER: Kaptein Finnbogi Olsen takket for gavene på vegne av Frelsesarmeen. De skal gis videre. Foto: Marianne Erlandsen

Det ble begynnelsen til gaveutdeling i desember.

Frelsesarmeen hjelper mennesker året rundt, men julehøytida er vanskelig for mange, og nå gleder kapteinen seg til å gi videre gavene fra elevene i 4. klasse på Berge.

Ungene takker

Alle som satt igjen da Finnbogi Olsen gikk av sted med tre sekker med gaver, var enige om at «den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad»!

De takker Frelsesarmeen for hjelpen og både elever og lærere understreker at vi trenger hverandre – kanskje litt ekstra i førjulstida!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...