Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

AUF med minnemarkering for 22. juli: – Det er ennå veldig sårt

22. JULI-MARKERING: Roseblader på bakken fra roser som deltakere i minnemarkeringen bar frem til minnesmerket over ofrene etter 22. juli. Foto: Erlend Haddeland

Seks år etter arrangerte AUF Lyngdal og Farsund minnemarkering med ett minutt stillhet etter terrorangrepene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2017 kl 17:47

– Minnene fra 22. juli 2011 kommer sterkt tilbake.

Det sier stortingsrepresentant Odd Omland (Ap) til Lyngdals Avis etter markeringen foran minnesmerket etter 22. juli i Rådhusparken i Lyngdal.

Han var selv i begravelsen til Syvert Knudsen fra Lyngdal som ble drept på Utøya.

– Et sånt angrep på demokratiet på flott ungdom i sin beste alder, det må aldri glemmes, sa Omland.

AUF: – Sårt og trist

Det var AUF Farsund og Lyngdal som arrangerte markeringen. Dette sa leder Edi Kudra etter markeringen:

– Det er ennå veldig sårt. Det er ennå en veldig trist dag, og det er viktig at den markeres. Samtidig er det også viktig å komme seg videre, samtidig som man husker det som har skjedd, sa han til Lyngdals Avis.

Partiene samlet

Representanter fra Fremskrittspartiet, Venstre, KrF, Senterpartiet deltok også i markeringen.

– Jeg synes det var veldig bra at partiene stiller opp her. Det var også slik rett etter terrorangrepene. Her stod Norge samlet, her stod det politiske Norge samlet for å slå ring om de verdiene som er så viktige for oss, sier Omland.

DELTOK: Stortingsrepresentant Odd Omland (Ap) etter markeringen. Foto: Erlend Haddeland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...