Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Audnedøl oppbevarte 870 gram cannabis hjemme, og satt bilen fast

CANNABIS: En eldre mann fra Audnedal må svare for oppbevaring av blant annet cannabis. Foto: Wikipedia, CC BY-SA 3.0

En 57 år gammel mann fra Audnedal må møte i tingretten i Kristiansand 30. mai.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2018 kl 19:45

TILTALT: Der står vedkommende tiltalt for flere forhold. De mest alvorlige forholdene dreier seg om narkotika.

I august 2017 ble mannen tatt for å ha oppbevart narkotika hjemme i egen bolig. 59 gram metamfetamin og 870 gram cannabis ble beslaglagt av politiet.

Tidligere samme kveld ble han stoppet i en bil av politiet. Det viste seg at mannen var påvirket av amfetamin og narkotiske tabletter.

Det førte også politiet videre til mannens adresse i Audnedal hvor det ble foretatt ransaking av bolig og funnene ble gjort.

De andre forholdene mannen er tiltalt etter er disse:

  • Lørdag 23. september i Farsund, kjørte han en Mercedes uten å være tilstrekkelig hensynsfull, aktpågivende og varsom. Mannen mistet kontroll på bilen og havnet ute på et jorde. Noen gjerdestolper og gjerdetråd langs veien ble ødelagt.
  • Fredag 15. september i Kirkeveien i Lyngdal kjørte han en Opel Zafira, hvor han heller ikke var aktpågivende. I en slak venstrekurve kjørte han ut av veien og inn i autovernet. Både autovern og bil fikk materielle skader.

KIRKEVEIEN: Her endte den ene bilturen til audnedølen. Bilen sto slik i flere dager etter hendelsen. Foto: Per Thime

Mannen har heller ikke sertifikat for bil går det frem av tiltalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...