Audnedøl funnet død i Seljord

UTSTILLING: Avdølde ble funnet på Dyrsku'n-campingen. Foto: Dyrsku'n

Dødsårsaken er fortsatt ukjent.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.09.2018 kl 14:05

MISTENKELIG: Politiet i Telemark regner dødsfallet ved Dyrsku'n i Seljord som mistenkelig.

Den døde er en 49 år gammel mann. Han ble funnet i en buss som var bygd om til campingformål ved 00.30-tida i natt.

Varslet

Sørøst politidistrikt melder at avdødes pårørende er varslet.

– Alle dødsfall der politiet ikke vet årsaken til dødsfallet regnes som mistenkelige, sier politiadvokat Vegard Lauvdahl til avisa Fædrelandsvennen.

– Er det konkret mistanke om noe kriminelt?

Etterforskes

– Nei, men vi kan heller ikke utelukke det.

– Kan det være snakk om en ulykke?

– Det er det for tidlig å si noe om. Det skal videre etterforskning ta rede på. Forhåpentligvis vil vi ha et svar på det innen kort tid.

Vitneavhør

Det utføres nå krimtekniske undersøkelser på stedet. Vitner på stedet har blitt avhørt i natt, og politiet vil gjøre flere avhør utover dagen. Avdøde er sendt til obduksjon.

Politiadvokaten vet ikke om 49-åringen var utstiller eller deltok på Dyrsku’n som publikum. Det er også usikkert på om han var alene i bussen. Det er noe politiet jobber med å få svar på.

– Politiet kom til stedet sammen med ambulansepersonell etter varsel fra vitner på stedet. Jeg vet ikke konkret på hva meldingen gikk ut på, opplyser Lauvdahl til Fædrelandsvennen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...