Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

50 personer møtte til folkemøte om E39

E39: E39 mellom Mandal-Herdalen ble presentert. Foto: Jan Kristensen, Facebook

Torsdag kveld var det invitert til folkemøte om nye E39 mellom Mandal og Herdal i Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2018 kl 22:13

FOLKEMØTE: Det var flere som var invitert for å prate om prosjektet. Rundt 50 personer hadde funnet veien til kommunestyresalen i kveld.

- Håkon Lohne fra «Nye Veier» og Karl Arne Hollingsrud , Marius Fiskevold, Frode Løset, Anja Halvorsen og Sara Øen fra samarbeidene arkitekter i Sweco gav en flott presentasjon av prosjektet «Mandalselva-Herdal», skriver ordfører Jan Kristensen på Facebook etter møtet.

INVITERT: Flere var inviter for å snakke om ny E39. Håkon Lohne fra «Nye Veier» var en av dem. Foto: Jan Kristensen, Facebook

Det var rom for spørsmål fra salen, for ennå er det mye som gjenstår. Blant annet er det en frist satt for å komme med innspil, og den er satt til 5. november - så også det nærmer seg

- Er du i tvil om måten du gjør dette på, ta kontakt med servicekontoret eller plankontoret og spør om hjelp. Du kan også ta kontakt med meg så hjelper jeg med å få oversendt innspill dere måtte ha, fortsetter Kristensen.

Kristensen håper og tror lyngdølene viser engasjement i denne saken.

- Vær nysgjerrige og følg med på utviklingen i dette viktige prosjektet som nærmer seg med god fart. Veien har en fremdrift med å være ferdig bygget frem til Herdal i 2025, avlutter han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...