Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

33-åringen fengslet i fire uker

MOTIVET: Politiadvokat Hellek Rue ønsker ikke å si noe om hva siktede har sagt om motivet for knivstikkingen. Foto: Erlend Haddeland

Mannen har tilstått knivstikking på Rom.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2017 kl 14:00

Fengslingssaken ble ført for Kristiansand tingrett onsdag.

Det var regionavisen Lister24 som først meldte om kjennelsen.

Hendelsesforløpet

Knivstikkingen fant sted mandag denne uka i et hus på Rom i Lyngdal. Offeret var en 29-åring. Han ble kjørt til sykehus. Skadene skal ikke ha vært livstruende.

Av hensyn til videre vitneavhør ønsker ikke politiadvokat Hellek Rue å kommentere motivet for knivbruken.

Han forteller dette om hendelsesforløpet:

– Tre menn som kom på besøk til 33-åringen. En kvinne var til stede i huset fra før. Etter kort tid valgte de tre å forlate huset. Knivbruken skjedde i forbindelse med dette, sier Rue til Lyngdals Avis.

Taus forsvarer

Den siktede har erkjent både de faktiske forhold og straffskyld for handlingen.

Rue har tidligere opplyst til Lyngdals Avis at politiet ba om fengsling, blant annet for å hindre nye straffbare forhold, og for å sørge for å få pådømt andre forhold 33-åringen er siktet for.

33-åringens forsvarer, advokat Per Holter-Andersen i Advokatfirmaet Sylte AS ønsker overfor Lyngdals Avis ikke å kommentere saken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...