Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

120 personer deltok på Godhetsdagen

GODHETSDAGEN: 120 personer deltok da Godhetsdagen ble arrangert i Lyngdal. Foto: Privat

I strålende sommervær, kanskje for varmt, men 120 personer var klar til innsats da Godhetsdagen ble arrangert lørdag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GODHET: Det var med andre ord mange som involverte seg lørdag. Det gikk i ulikt arbeid, enten det var i hager til folk som trengte hjelp, rensing av takrenner, skraping og maling av forskjellige ting, og andre aktiviteter.

- På Cirkle C kom det for eksempel 30 personer som fikk vasket bilen gratis, forteller Elin Helen Hagen-Rydh til Lyngdals Avis.

Vafler på heimen

Med så mange i aktivitet i varmt vær måtte man også sørge for alle involverte. Det er varmt å jobbe i nærmere 30 grader.

- Vi hadde et eget serviceteam som stekte vafler og lapper. Dette ble pakket ned sammen med kaffe, brus og syltetøy. Deretter ble det kjørt ut til alle dem som deltok.

Flott dag

Når dagen skal oppsummeres er arrangøren godt fornøyd med innsatsen.

- Godhet er et tverrkirkelig sammarbeid i Lyngdal og vi i godhetstyret ønsker at Godhet skal være en del av hverdagen,men setter av en dag som vi gjør en innsats sammen for Lyngdal.

Neste år har de lyst å forsøke seg igjen, og de håper alle har lyst å bli med igjen, eller til og med flere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...