Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ny målfest for Lyngdal 2

MÅLSHOW: Med åtte mål på tre kamper har Alkesander Hindersland kommet i scoringshumør. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

21 scorede mål på fire kamper. Det har løsnet for Lyngdal 2 i sjettedivisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Tirsdag laget de røde målfest i Farsund. Kampen endte 5–7 etter 2–0 til til Farsund 2 til pause. Aleksander Hindersland har nettet åtte ganger på tre kamper!
Selv trekker Lyngdal-kapteinen fram lagets prestasjoner, ikke sine egne:
– 21 mål på de fire første kampene, 14 på de to siste, sier jo sitt. Og i fjor var vi ikke i nærheten. Og jeg ser ingen grunn til at det skal stoppe der: Det er faktisk sexy mye av det vi gjør, sexy heavy metal fotball!

Video

Trener Magnus Aunevik er også fornøyd:
– Dette var vanvittig moro, sier han.
Og legger til:
– Jeg kan tenke meg at Sveinung angrer på at han ikke tok med seg videoutstyret for å sende kampen direkte, sier han om FIL2s ubenyttede reserve, Sveinung W. Jensen, in det sivile redaktør i regionavisen Lister 24.

Gode motspillere

Aunevik er ellers full av lovord over Farsunds superveteran Trond Kjørrefjord.
– Han har vel 8000 mål for FIL, tror jeg, selv om de første kom tidlig på 1900-tallet.
– Men alvorlig talt, han er et smart og hyggelig beist som binder opp mange av våre spillere, sier Aunevik.
Kampen i Farsund ble den andre på rad der Lyngdal 2 scoret sju ganger – den forrige var hjemmekampen mot Hidra, som endte 7–0.
– Vi begynner å ligne et lag nå, og har spilt med tilnærmet samme ellever i to kamper på rad. Det har jeg ikke opplevd som trener for Lyngdal 2 tidligere.
Han trekker fram forsvaret, som han mener har blitt kompakt – tross fem baklengs.
– FIL2 er et bra lag. At de scorer mange mål med 3xKjørrefjord på banen, sier mer om dem enn forsvaret vårt, sier han.

Til Flekkefjord

Neste uke møter Auneviks elever Flekkefjord 2 på Uenes.
Treneren minner om at det er flere blad Hindersland som kan spille fotball.
– Foruten Aleksander hadde vi med oss Jesper. Han har fem mål på fire kamper. Og neste torsdag får vi også med oss Leif Erik Hindersland. Om det ikke var duket for Hindersland-show før, så blir det i hvert fall det i Flekkefjord, spår Magnus Aunevik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...