Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Ny E39 går fortsatt i sakte fart

NY E39: Statens vegvesens anbefaling om planprogram for E39 fra Lyngdal til Sandnes er ferdig, men ligger til behandling i departementene. FOTO: Svein Løvland

Statlig plan skulle få opp farten på E39-behandlingen, men enda en gang går saken tregt i departementene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

For over en måned siden ble kunnskapsgrunnlaget og Statens vegvesens anbefaling om planprogram for E39 fra Lyngdal til Sandnes oversendt til departementeene som skal fastsette planprogrammet.

Siden dette er en statlig plan, vil videre fremdrift og vedtak avhenge av departementenes saksbehandlingstid.

Ikke fått det

Kommunal- og moderniseringsdepartementet, som har siste ordet i saken, har imidlertid ikke sett noe til forslaget til planprogram.

- Forslaget fra Statens vegvesen ble oversendt Samferdselsdepartementet 8. februar. Når Samferdselsdepartementets vurdering av forslaget foreligger, vil Kommunal- og moderniseringsdepartementet behandle saken med sikte på å fastsette et endelig planprogram, opplyser en av departementets rådgivere til Agder.

Svarer ikke

- Hva er forventet fremdrift av denne saken i departementet, og hva er det som gjenstår av arbeid før planprogrammet sendes på høring?- Samferdselsdepartementet har mottatt forslag fra Vegdirektoratet til planprogram for statlig kommunedelplan for strekningen E39 Lyngdal vest - Sandnes. Vi vil nå gå gjennom direktoratets forslag, med sikte på å forelegge vår vurdering og tilråding for Kommunal- og moderniseringsdepartementet som vil fastsette planprogrammet, svarer pressevakt Henrik Jonassen på vegne av Samferdselsdepartementet.

Departementet svarer dermed ikke hverken på hva som er forventet fremdrift, eller hva som gjenstår av arbeid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...