Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Neppe noen avgjørelse om Byremohallen i mars

ORIENTERTE: Troy Flottorp orienterte om forhandlingene med kommunen om salg av Byremohallen. Foto: Lars Rekaa

28. mars er det meningen at Audnedal kommunestyre skal si ja eller nei til kjøp av Byremohallen. Det rekker lokalpolitikerne neppe.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KOMMUNAL OVERTAKELSE: Byremohallen eies i dag av Grindheim IL, Grindølen sjytterlag, Åseral IL og Hægebostad IL. Et forhandlingsutvalg nedsatt av eierne har det siste året snakket med kommunen om betingelsene for en overtakelse.

Forhandlingsutvalget hadde fått en frist til 1. mars med å reagere på kommunens siste tilbud, som ville sikret eierne i overkant av 2 millioner kroner til fordeling i forhold til antall aksjer de eier.

En million til GIL

Om dette hadde blitt resultatet, vil Grindheim IL fått noe over 1 million kroner. Grindheim eier 53,5 prosent av aksjene. Flere medlemmer av laget mener prisen er for lav.

Forhandlingsutvalget kunne ikke gi kommunen. et klart svar. Av formelle grunner kunne ikke fredagens årsmøte i Grindheim IL vedta noe i saken. De andre aksjonærene har ikke avviklet sine årsmøter.

Derfor signaliserte forhandlingsutvalget først og fremst et ønske om å fortsette prosessen.

Åpen for møte

Det er et signal ordfører Reidun Bakken (KrF) tar.

– Hvis de ber om et nytt møte, ville det være rart om vi skulle si nei, sier hun til Lyngdals Avis.

Det betyr likevel ikke at eierne bestemmer seg for å selge, selv om det skulle bli enighet om prisen. På årsmøtet i Grindheim IL orienterte styrelederen i laget, Trond Hamran, og Troy Flottorp, styreleder i Byremo kulturbygg, aksjeselskapet som eier Byremohallen, om forhandlingene.

Les også: Grindheim går så det griner

Flere av årsmøtedeltakerne ga uttrykk for at de var skeptiske til et salg. Foruten pris er faren for at det vil komme krav om betaling for leie av hallen til trening for eiernes mange lag og avdelinger noe som veier tungt for de som ønsker å beholde eierskapet. I dag trener de gratis i hallen.

Les mer i torsdagens papiravis!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...