Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Neppe bygdekino på Byremo i vinter

INGEN KINO: Det blir ingen kinoforestillinger ved Byremo videregående skole i vinter. Foto: Privat

Audnedølene må innse at de må ut av bygda for å se kino – i det minste denne vinteren.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KINO: Audnedal kommune har forsøkt å få andre til å overta kinodriften etter at Byremo videregående skole måtte si den fra seg.

Elevene ved ved linja for studiespesialisering og helsefag ved skolen har i flere år drevet bygdekinoen som en elevbedrift. Pengene de har tjent har vært lagt i en reisekasse.

Les også: Byremo VGS avvikler bygdekinodriften

I år var det imidlertid stopp.

For lite avkastning

– Det ble for mye jobb og for liten avkastning, sier avdelingslederen for studiespesialisering og helsefag ved Byremo videregående skole, Bente Naglestad, til Lyngdals Avis.

Siste kull som drev kinoen som elevbedrift hadde som mål å få seg en tur til London for overskuddet.

– De kom til Oslo, forteller Naglestad.

Mens det i forrige skoleår var 12 elever ved avdelingen, er det i år bare åtte. Det har bidratt til beslutningen.

Sa også nei

Etter at Byremo VGS må si fra seg jobben, har det vært gjort et resultatløst framstøt overfor Læringssenteret – Audnedals organisasjon for voksenopplæring.

Nylig svarte også Grindheim IL at laget ikke hadde kapasitet til å stå for kinodriften i år. Dermed ligger det i hvert fall an til at det ikke blir bygdekino i vinter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...