Nei takk, sa Ryerson da Oxford United kom på banen

ELLERS TAKK: Julian Ryerson takket nei til spill i Oxford. Foto: Viking FK

Oxford som spiller i Leauge One reiste til Stavanger for å kjøpe Julian Ryerson. Lyngdølen takket for interessen, men ønsket seg ikke dit.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2018 kl 07:31

Derfor ble det heller ingen handel for Oxford da de var innom Stavanger som snarest. Det er Stavanger Aftenblad som melder dette.

- Sportslig sett var det ikke noe for meg. Jeg har høyere ambisjoner enn som så, selv om det økonomiske hadde vært veldig gunstig både for Viking og meg, forklarer Julian Ryerson overfor Aftenbladet.

Trener fikk sparken

Oxford United spiller på det tredje høyeste nivået i England og er i øyeblikket på 10. plass på tabellen. Det er Wigan som topper med Blacburn som nummer to.

Oxford har vært trent av tidligere assistenttrener i Viking, nemlig Pep Clotet. Det var han som var i Stavanger tidligere for å gjøre et fremstøt mot lyndølen som har ett år igjen av kontrakten med Viking. Clotet fikk forresten sparken som manager i klubben i dag, melder klubben på sine nettsider .

Ni dager igjen

Mye tyder på at Julian Ryerson blir i Viking og spiller på det nest høyeste nivået, men ennå kan ting skje. Det er ennå ni dager igjen av overgangsvinduet.

- Jeg visste at Oxford var interessert, derfor har jeg fulgt med på kampene deres. Men dette er ikke sportslig godt nok for meg. Jeg ser etter noe bedre, om det er 2. Bundesliga eller noe annet, understreker Ryerson som også har vært i Oxford og sett laget spille kamp.

Tidligere har Viking takket nei til Union Berlin som spiller på nest høyeste nivå i Tyskland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...