Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nedtur i Kristiansand

SJANSE: Peder Sanden hadde fler muligheter i kampen mot Vigør. Foto: Per Thime

Lyngdal spilte mot Vigør og jaktet sin fjerde strake seier. Det ble ikke slik.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 23:46

HELLEMYR KUNSTGRESS: For det var nemlig ikke ufortjent at det var hjemmelaget som til slutt stakk av med alle de tre poengene.

Vi starter dog med første omgang, og også der var det hjemmelaget som hadde ballen mest. Men når det komtil sjanser var det jevnt. Vi noterte en til hver av lagene.

Ikke treff

Lyngdal hadde den første da Peder Sanden hadde muligheteten etter et innlegg. Egentlig en meget stor sjanse som burde gitt scoring, men Sanden traff ikke rent på ballen.

Også hjemmelaget hadde sine sjanser før de tok ledelsen, nemlig vel midtveis da de fikk skutt fra skrått hold, men den havnet i nettveggen ved siden av Aron Lindstrand.

DUELLER: Det ble mange dueller i fredagens oppgjør i Kristiansand. Foto: Per Thime

To minutter før pause skulle det imidlertid lykkes for de brune og hvite. Jan Aage Nordbø ordnet nemlig 1–0 ledelse tre minutter før pause, og det var egentlig fortjent nok.

Så ble det mål igjen

2. omgang var ikke mer enn ti minutter gammel da det ble 2–0. Samme spiller, Jan Aage Nordbø fikk stå på rundt 17-18 meter og skyte. Ballen gikk over Lindstrand og i mål.

Lyngdal hadde ved flere anledninger frispark fra rundt 16 meter i 2. omgang. Alexander Gundersen var nære ved å redusere etter 70 minutter. Han skrudde frisparket rundt muren, keeper ga retur, men ingen lyngdøler på plass for returen.

Faktaboks

Vigør–Lyngdal 2–0 (1–0)

Mål: 1–0 (42), Jan Aage Nordbø, 2–0 (55), Jan Aage Nordbø

Dommer: Tor Håversen, Solbygg. Han har trolig hatt bedre kamper.

50 tilskuere

Lyngdal: Aron Lindstrand, Andre Ubostad, Morten Sanden, Øyvind G. Nilsen, Johan Sanden, Ibrahim Najafi, Sander Lundegaard, Espen Hægeland, Magnus Holmen, Andreas Gysland, Peder Sanden

Det hjalp heller ikke med en sluttspurt de siste 10-15 minuttene. Det ble nemlig ikke flere mål. Vigør vant 2–0 og påførte dermed Lyngdal sitt første tap i serien.

Og seieren var helt fortjent, for Lyngdal var ikke på hugget som de har vært i de tre første kampene.

PS! Spillende trener Tore Kristensen var ikke med, han sto over på grunn av skade.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...