Nedtur for Zlatko og Julian

NEDTUR: Julian Ryerson og Zlatko Tripic fikk en fryktelig årsdebut i serien hjemme i Stavanger med Viking. Foto: Pål Karsensen, Rogalands Avis

Serieåpningen på hjemmebane ble ikke av beste sort for Zlatko Tripic og Julian Ryerson. På hjemmebane ble det nemlig tap for Viking, mot Mjøndalen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

STAVANGER: Mjøndalen var motstandet i 2. serierunde for Viking. For aller første gang spilte Viking hjemmekamp på kunstgras. Det slo ikke heldig ut i det hele tatt.

Både Julian Ryerson og Zlatko Tripic spilte for hjemmelaget, fra start. Gjestene fra Nedre Eiker tok ledelsen i første omgang etter mål av Mads Hansen.

Det holdt seg frem til pause.

I andre omgang hadde Viking ballen mye, men det hjalp ikke når laget knapt skapte sjanser.

17. minutter før slutt øker Ylldren Ibrahimaj for bruntrøyene. Da var det 2–0, og de over 6500 tilskuerne begynte å rusle ut av Viking stadion, eller SR-Bank Arena som stadion i kveld ble døpt til.

Av de to lyngdølene så var det Zlatko Tripic som kom best i fra det. Det mente i hvert fall Stavanger Aftenblads ekspert, den tidligere forsvarskjempen, Ingve Bøe.

Men verken Tripic eller Ryerson hadde noen god kamp, men det hadde heller ikke resten av laget. Amund Wichne, keeper fra Mandal, var heldig som fikk fullføre kampen, for 20 minutter før slutt rundet Mjøndalen-innbytter Jibril Bojang målvakt Amund Wichne utenfor Vikings sekstenmeter.

Wichne legger Bojang i bakken og lager frispark. Utrolig nok drar dommeren bare frem det gule kortet. Mjøndalens trener var rasende på sidelinjen.

Viking med en grusom kamp som de fortjent taper. Dermed ble det en skikkelig nedtur etter at laget omtrent har blitt hyllet den siste uken. Julian Ryerson, Zlatko Tripic og resten av klubben kan møte mange flere lag som dette, eller bedre.

Mjøndalen vinner fortjent 2–0.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...