Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vil gjerne omorganisere Lister kompetanse

EIERSTRUKTUR: Hilde Strømme i Lister kompetanse kan bli nødt til å forholde seg til en ny organisasjonsstruktur i femtiden. Foto: Magnus Aunevik (arkivfoto)

Rådmennene i Listerregionen vil gjerne omorganisere utdanningsorganisasjonen Lister kompetanse.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

AKSJESELSKAP: I dag er Lister kompetanse et aksjeselskap eid av Lister-kommunene og Vest-Agder fylkeskommune. Selskapet organiserer og tilbyr videreutdanning og høyere utdanning i samarbeid med både private og offentlige.

Les også: Sykepleie-studium i Lyngdal

Rådmannsutvalget i Lister har bestemt seg for å ta saken om en ny organisering av Lister kompetanse opp med fylkeskommunen 7. februar, melder avisen Agder.

Alternativer

Rådmannsutvalget i Lister vil at det skal etableres en formell prosess sammen med fylkeskommunen og ansatte for å kartlegge alternativ organisering av virksomheten i Lister kompetanse AS.

Ambisjonen er en enklere organisering enn aksjeselskapsformen, men som samtidig understøtter samarbeidet med fylkeskommunen og Listerregionens evne til å iverksette tiltak for å øke utdanningsnivået.

Næringsutvikling

Rådmannsutvalget mener at et mulig alternativ kan være å samle regional næringsutvikling det vil si de aktiviteter som ikke faller inn under næringshageprogrammet og kompetanseaktivitetene i ett felles selskap og i tillegg samle de seks kommunenes eierskap i Lister Nyskaping og/eller Lister Kompetanse her.

Les også: Stor pågang til høyere utdanning i Lyngdal

Lister kompetanse holder til i Postgården i Lyngdal, og ledes av Heidi Strømme.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...