Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Vi er stolte 
av oss selv!»

JOBBER: Daglig leder Stein Åge Fuglestveit er godt fornøyd med 2017, og at firmaet er gasellebedrift. Foto: Privat

Drag Arkitektur med hovedkontor på Byremo er en av bedriftene som er gasellevinner for 2017. Naturligvis er det en viss stolthet å spore for utmerkelsen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FORNØYD: – Det er klart vi er stolt av det, for dette er jo også noe som blir lagt merke til av andre, sier daglig leder Stein Åge Fuglestveit til Lyngdals Avis.

Det er Dagens Næringsliv som hvert år har en kåring, som kort fortalt dreier seg om de raskest voksende og mest vellykkede bedrifter i alle landets fylker. En gaselle må dessuten ha minst doblet omsetningen på fire år, og den må tjene penger.

Flere bein

I dag er det åtte ansatte i firmaet som også har kontorer i Lyngdal og Åseral. Selskapet utfører arbeid blant annet arbeid innen arkitektur, brannsikring, konstruksjon, planarbeid og prosjektering.

– Siden vi startet opp i 2006 har det skjedd en stor og positiv utvikling. Vi var to ansatte og er i dag åtte personer på lønningslisten.

Ser godt ut

I 2016 omsatte bedriften for over 6,8 millioner kroner og kunne med det vise til et drifstresultat på 1,2 millioner kroner. For 2017 ser også tallene gode ut.

– Vi har hatt et godt år igjen og øker fortsatt. Nå er ikke tallene klare ennå, men mye tyder på at vi når 10 millioner kroner i omsetning, forteller Fuglestveit.

For bygd og by

I Vest-Agder kom bedriften på 56. plass av 107 nominerte gaseller. Drag Arkitektur var ikke best i distriktet, men var nominert for første gang, og ble gasellebedrift i første forsøk.

– Oppdragene våre er fordelt over flere steder. Med tre kontorer er det snakk om forskjellige oppdrag der vi holder til, men også andre steder.

– Hva med 2018 og utviklingen videre?

– Vi er optimister, men vi tror ikke på en like stor økning, men vi har godt med ordrereserver. Ting går bra og det er vi fornøyd med, avslutter han.

Best i Lyngdal

Også i Lyngdal er det en rekke gasellebedrifter, hvor flere er i toppen av listen for Agder.

Trippel Motor AS, familiebedriften, kan vise til en vekst på hele 463 prosent og omsatte i fjor for 21,4 millioner kroner.

Inne på listen er også Fa Bygg og Betong AS som omsatte for 22,8 millioner kroner og som kunne vise til en vekst på hele 221 prosent. Det var 12. best i fylket.

Bygg 1 Lyngdal AS hadde 20,4 millioner kroner i omsetning, en økning på hele 240 prosent.

Twin Thunder er på 36. plass med en omsetning på 12 millioner og en økning på 208 prosent, mens Port Spesialisten Lister AS økte med 108 prosent, til en omsetning på 5,2 millioner kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...