To nye varehus etablerer seg i Handelsparken

NYE SIGNERINGER: Investor og styreleder i Lyngdal Handelspark AS, John Våge, kan opplyse om at to kjeder skal etablere seg i Handelsparken. Én er allerede offentliggjort, mens den andre holdes skjult inntil kjeden slipper nyheten. Foto: Erlend Haddeland

Svensk kjede er bekreftet til Lyngdal, mens den andre ikke er offentliggjort enda.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.07.2017 kl 12:13

Våren 2018 vil den svenske varehuskjeden Rusta åpne dørene i Handelsparken.

– Helt topp at vi har fått Rusta på plass. Da får vi litt mer interiør, så jeg tror det blir et godt supplement for Handelsparken, sier investor og styreleder i Handelsparken John Våge til Lyngdals Avis.

Varehuset vil være på cirka 2200 kvadratmeter. Våge opplyser videre at det har vært samtaler mellom Handelsparken og Rusta i to-tre år.

To varehus

I tillegg kommer også et annet varehus. Hvem som kommer, er derimot ikke offentliggjort, og styreleder Våge holder kortene tett inntil brystet frem til varehuset selv lanserer nyheten.

– Det er kjempegøy at vi klarer å lande flere aktører og ferdigstille parken. Vi er beæret av at store, nasjonale kjeder kommer til Lyngdal. Det viser også at de som allerede er her, har det greit, for kjedene snakker sammen, fortsetter styrelederen.

Begge varehusene vil bygges rett ved Skeidar og inngår i parkens tredje byggetrinn.

TIL LYNGDAL: Erlend Kramer er daglig leder i Rusta Norge og har bekreftet i en pressemelding at kjeden etablerer seg i Handelsparken våren 2018. Foto: Johnny Vaet Nordskog

– Funnet flotte lokaler

Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter og har per dags dato 18 varehus i Norge. Når 2018 er over, vil de ha åpnet fem nye, henholdvis i Drammen, Stord, Hamar, Lyngdal og Arendal.

Daglig leder Erlend Kramer i Rusta Norge er på ferie og har ikke vært tilgjengelig for en kommentar. Han uttalte derimot følgende i en pressemelding da det nylig ble kjent at kjeden skal åpne de nye varehusene, deriblant i Lyngdal:

– Viljen til å utvide er så absolutt tilstede. Vi har nå funnet flotte lokaler med bra naboskap og gode parkeringsmuligheter som oppfyller våre kriterier. At flaten er stor nok til å romme hele sortimentet, er selvfølgelig et must. Vi har store planer om å fortsette utviklingen også utover den planlagte ekspansjonen, og følger hele tiden med på nye lokaler som kan passe våre krav.

Det vil trolig være behov for mellom 15 og 20 ansatte i ulike stillingsstørrelse på det nye varehuset i Lyngdal. Kramer opplyste nemlig i pressemeldingen at det skal ansette så mange på Rustas nye og omtrent like store varehus på Stord i Hordaland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...