Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stenger etter tre år i Alleen

STENGER: Moder Katia stenger dørene etter tre år. Inn kommer det ett bakeri.

Moder Katia, spisestedet i Allen i Lyngdal skal stenge dørene, men et bakeri er på vei inn.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Det er på facebook-siden til spisestedet dette kommer fram. I september i fjor ble Moder Katia slått konkurs, men ble startet opp igjen med hjelp fra huseier Rune Torsøe . Han overtok driften av stedet.

Men nå er det altså slutt, eller det nærmer seg. På stedets side på facebook skriver Katia van Baelen blant annet dette:

LES OGSÅ: Begjært konkurs

- Jeg får flere og flere spørsmål om ryktene som går om Moder Katia. Ja, det stemmer at Moder Katia stenger i slutten av februar.

Ut februar

Videre skriver hun at det skal starte med renovering av lokaler 1. mars og at hun derfor kommer til å ha åpent til og med lørdag 24. februar.

Bakeri på vei inn

Når Moder Katia legger ned etter tre år kommer det nye krefter inn i lokalet. Edgars Bakeri & Conditori skal nemlig inn i lokalene. Den lokale bedriften fra Mandal har flere utsalgssteder i disytriktet, og utenfor. Mandal, Vigeland, Kristiansand og Malmø er steder bediften er godt etablert.

LES OGSÅ: Åpner igjen

Nå kommer de til Lyngdal for å etablere seg i Alleen. I tillegg skal Edgars også etablere seg i Farsund.

Gode år

Katia van Baelen skriver videre på facebook om tre gode år i Lyngdal.

– Jeg har alltid gjort jobben min med mye kjærlighet og glede. Men nå er det på tide for noe annet. I hvert fall fortsetter vi med catering og levering av supper, baguetter, kaker med mer, skriver hun avslutningsvis.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...