Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Siste godkjennelser kom - nytt tilbud åpnet

NYETABLERING: Fra venstre ser vi Aleksander Steinsnes, Geir Arne Kaldestad og Kristoffer Kaldestad. Foto: Per Thime

Kvavik Dekk & Rep AS åpnet for ett år siden med dekksalg og antirust. Fredag fikk de siste godkjennelser på plass, og dermed har Lyngdal også fått nytt verksted, dekkbutikk og mer til.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KVAVIK: – Det har vært mye jobb for å bli ferdige, men vi har heller ikke hastet. Ting tar av og til tid, men nå er vi klare for å ta imot kundene, sier Geir Arne Kaldestad.

Han er daglig leder, og er der mye av fritiden fra havet. Han jobber også i Nordsjøen. Med på laget er Kristoffer Kaldestad salg/mekaniker og Aleksander Steinsnes verksmester/mekaniker.

Det var egentlig litt tilfeldig at vi startet. Kristoffer ble overflødig på jobb i Nordsjøen og måtte på jakt etter jobb, mens Aleksander også så etter nye utfordringer etter 12 år på verkstedet til Scania. Da kom dette opp, og det er vi nå glade for, fortsetter han.

Ble godkjent fredag

Det er nemlig bare seks dager siden de siste godkjennelser kom. De som blant annet dreide seg om at verkstedet og godkjenning for EU-kontroller. Det startet først opp med dekksalg og understellsbehandling av biler.

I lokalene ved Kvavik er det verksted, dekkbutikk, rom for understellsbehandling og en egen avdeling for lakk. I tillegg har de også dekkhotell.

Når det kommer til lakk skal vi der gjøre småjobber, forteller Aleksander Steinsnes.

Samarbeidspartnere

De er et frittstående verksted, men samarbeider blant annet med BilXtra-kjeden. Også i Tønsberg har det vesle firmaet funnet en samarbeidspartner felgoutlet.no, men da på dekk.

Målet vårt er at folk skal være fornøyd med oss. Vi skal gi gass,yte god service, stå på for kundene og sørge for at dette skal bli bra. Målet er å få en drivende arbeidsplass, sier daglig leder.

Verkstedet er ennå så nytt at det ikke er veldig kjent at det er åpent. Men 11. mai skal det være markering.

Da tenner vi grillen og inviterer alle som har lyst til å ta seg en tur til oss. Pølser og premier loves her og nå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...