Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Nå gleder de seg til å servere lyngdølene

GLAMAT: Stein Arve Haugland og kona, Nina har vært med på Glamat i Stavanger flere ganger. 12. april åpner Bekkereinan i Lyngdal - med skjenkebevilling. Foto: Per Thime

Matmarkedet til Bekkereinan åpner i Sentrumsgården 12. april. I sommer skal det også servere mat under fredags-konsertene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2019 kl 18:08

ÅPNER SNART: Det er ikke mer enn et par uker til, så har Lyngdal et nytt spisested i sentrum. Til Alleen kommer Bekkereinan fra Kvinesdal. Der har de egen produksjon av kjøttprodukter som grillpølser, burgere, spekemat og pålegg.

– De nevnte produktene er våre mest produserte og de viktigste vi har, forteller Nina Haugland til Lyngdals Avis.

Inne og ute

De er inne i de siste forberedelsene i de nye lokalene. Inne skal det være plass til 35 personer, mens det utendørs skal være plass til 20 gjester ved små bord og stoler.

– Utsalget i Lyngdal vil bli delt opp i kategorier som bondens torg, ferskvaredisk, varmdisk og restaurant. Vi kommer til å ha et bredt utvalg og noe for noen og enhver.

Grilling i sommer

I sommer skal det også arrangeres «Sommer i sentrum». Initiativet som Rudolf Danielsen tok i fjor ble nemlig en stor suksess - som blir gjentatt fire fredager i juli. Bekkereinan er ikke ukjente med store arrangementer, og har blant annet vært med på Glamat i Stavanger i flere år. Når det inviteres til sommerfest i Allen skal de være med - og det er ikke umulig at det kommer til å lukte deilig grillmat.

– Spennende at det er så mye som skjer i sentrum av Lyngdal. Det er positivt at det er så stort engasjement av heiagjengen som bidrar til gode opplevelser for lokale og tilreisende til stedet her. Vi vil selvsagt bidra til en best mulig opplevelse for folk som velger å ta turen til Lyngdal og vi gleder oss til sommergjestene kommer, eller til alle dem som kommer når vi åpner 12. april, sier Nina Haugland.

Og denne uka fikk også stedet skjenkebevilling, noe som betyr at de kan selge øl og vin. I vedtaket er det mulig å selge de nevnte varer frem til klokken 02.00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...