Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Løkkan viser seg frem på boligmesse

MESSEN: Løkkan Tre på Konsmo deltar på messe i Kristiansand denne helgen. Foto: Anne Rakel Haaland, Mirakelfoto Byremo

Løkkan Tre på Konsmo skal ut av bygda og vise seg frem. Kommende helg er det nemlig stor boligmesse i Kristiansand.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BOLIGMESSE: Når våren setter inn er ett av vårtegnene ulike messer. Boligmessa i Kristiansand er rett om hjørnet. Det blir et sted for å oppdage nyheter, gjøre gode kupp og få inspirasjon til fornying av hjem, hytte og uterom.

Det er mange som skal delta, og på Konsmo går forberedelsene unna hos Løkkan Tre. Fredag, lørdag og søndag tar de plass i Sørlandshallen.

- Vi er på messe for å treffe nye og gamle bekjente og for å vise oss fram. For mange er vi ukjente i jungelen av mange tilbydere innen byggevarer, spesielt på listverk , gulv og spiler. Derfor er messa en kjempefin arena å vise oss fram på, sier Edna Maria Birkeland til Lyngdals Avis.

Hovedvekt på gulv

Hver produsent har som regel noen satsingsområder. Løkkan Tre på Konsmo har hovedvekt på gulv. Den lokale bedriften i Audnedal er mest kjent for gulv i eik og ask.

Foto: Anne Rakel Haaland, Mirakelfoto Byremo

- Vi skreddersyr gulvene etter hva som passer kundens rom og hjem. Om ikke vår standard farger passer, kan vi også levere gulvet ubehandlet. Hos oss er det mange valg, og velger man riktig, blir ditt gulv et unikt møbel som framhever alle dine andre valg. Som vi sier på Løkkan; «Ekte tre, Ekte Kjærlighet».

Tar med spiler

Bedriften på Konsmo ble startet i 2003, og har siden utviklet seg. Bedriften har Sørlandets største listelager. Med seg til boligmesse har de blant annet med det de omtaler som populære spiler.

- Spiler er blitt en veldig trend i interiørbildet, og ikke bare på grunn av tre gjør så utrolig mye for et rom, men det gir også en god akustikk i rommene. Dårlig lyd/akustikk er en følge av at mange bygger store hus med store flater som gir lyden fritt spillerom. Trespilene demper lyden og gir veggen eller taket et flott utseende, forteller Birkeland.

Nå håper hun og bedriften på en god helg i Sørlandsparken i Kristiansand.

- Og det er bare å stikke innom oss, det er bare hyggelig med besøk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...