Korshamn: «Nå håper jeg på en lang vår og god sommer»

PROGRAM: Line Berge ved Nærbutikken i Korshamn var fornøyd etter Ramm og Tørnquist redder Norge, avdeling Korshamn. Foto: Skjermdump TV2

Ramm og Tørnquist redder Norge, i dette tilfellet var det snakk om butikken som Line Berge driver i Korshamn. Etter programmet var hun fornøyd med det som ble vist.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Jeg fikk anledning til å se programmet mandag formiddag, så jeg visste hva som kom. Når det er sagt er jeg veldig godt fornøyd med hvordan det ble sydd sammen, sier hun til Lyngdals Avis noen få minutter etter at programmet er avsluttet.

Hun var egentlig glad hun fikk sjansen til å se programmet i forkant, for hun ante ikke hvordan det ville bli.

Fornøyd

- Jeg visste jo hva jeg hadde vært med på, men det var fint å se det før alle andre. Det var spennende tider mens de var her på opptak her i Korshamn, og i Lyngdal.

For en del av programet var også spilt inn utenfor Rema-butikken i Lyngdal sentrum. GPS-sendere var montert på flere biler i Korshamn, dem som handlet andre steder enn i butikken i Korshamn.

Et tysk par, ei lokal dame og to rogalendinger måtte pent forklare seg. Alle lovet å bruke den lokale butikken mer.

Godt år

- I tiden etter opptaket har det gått både opp og ned. Det var i september i fjor de var her. Totalt sett var 2017 et godt år, faktisk det beste siden 2012, men oktober og november trakk ned, men dette skyldes også det fryktelige været vi hadde med regn og den ene stormen etter den andre.

KORSHAMN: Ramm og Tørnquist redder Norge har vært i Korshamn. Foto: Skjermdump TV2

Nå er det påsken som står for tur. Den kommer tidlig, men det første snevet av vår begynner å komme. I går så vi snøen smelte og den smelter mer de neste dagene. Det kan også bety noe for besøket til Korshamn.

- Jo bedre vær, jo bedre. Søndag var det ikke et eneste vindpust her ved sjøen. Knallblå himmel og flott vær. Det er jo det vi håper skal komme når påsken er her. Den er tidlig, men vi krysser fingrene for godt besøk her, både i området, men også i butikken vår.

Trivelig

Under programmet fikk vi også med oss en del ulike ting som skjedde. Line Berge måtte holde tale, og var ikke helt komfortabel, men det gikk fint det også. Morten Ramm løste rubiks kube, noen åretak fra butikken og Gla Pris fikk stjålet banneren av de to programlederne, men har trolig fått den tilbake.

Alt i alt var det et trivelig program fra vakre Korshamn.

- De sier at omsetningen pleier å gå opp etter at programmet er vist på tv-skjermen. Det er klart at også jeg håper det skal skje. Nå skal jeg brette opp ermene og gjøre mitt til at denne butikken skal bestå her ute i Korshamn.

Og så skal hun forberede påsken og at den bli god for den lokale butikken ved kaikanten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...