Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Kake og alkoholfritt på «polet»

KAKE OG BRUS: Det gikk mest kake og alkoholfritt da Vinmonopolet åpnet sitt nye utsalgssted i formiddag. Foto: Per Thime

Vinmonopolet åpnet i dag sine nye lokaler i Alleen. - Det å kunne se dagslyset er nesten det beste, sa sjefen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Vinmonopolets butikksjef i Lyngdal, Kenny H. Meland smilte da skyvedørene åpnet i formiddag. Det er nemlig en helt ny hverdag i Alleen, den som handler om at Vinmonopolet har kommet opp i lyset. Dagslyset!

- Nå har vi holdt til i en mørk kjeller i alle år, så dette var på tide, sa hun mens de første kundene kikket seg rundt i nye lokaler.

Fornøyd kunde

I flere år har Vinmonopolet i Lyngdal slitt med at kunder ikke har funnet fram til butikken. Nå bør det være historie, for nå er de inne i lyse og trivelige lokaler, midt i sentrum.

FØRSTE MANN: Vilfred Barbara benyttet muligheten til å kjøpe litt vin etter han spiste kake. Foto: Per Thime

- Dette synes jeg ser veldig bra ut. Jeg er litt tidlig ute i dag, også for å se hvordan det ble, sier Vilfred Barbara, mens han spiser litt kake som ble servert, sammen med en ørliten tår alkoholfritt sprudlevann i glasset.

65 sorter

Det er ikke mange meterne flyttelasset til Vinmonopolet har tatt avgårde. Bare litt over 100 meter fra det tidligere utsalget.

- Men det er mye som har blitt med oss i form av varer. Her inne i butikken er det nå 65 sorter med øl, og i tillegg kommer alt det andre vi selger.

Vi snakker flere tusen liter vin og brennevin i alle prisklasser.

Vinmonopolets butikksjef i Lyngdal, Kenny H. Meland i den nye butikken. 175 kvadratemter har det blitt. Foto: Per Thime

- Hvilke forventninger har dere da ?

- At folk skal finne fram mye lettere enn de har gjort. Nå er vi sentralt i Alleen og er meget godt fornøyd. Lokaliseringen her sammen med Coop lover det aller beste, og så håper og tror jeg det kommer en del kunder innom oss i dag på åpningsdagen. Det er jo også kake å få, avslutter hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...