Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Investerer to millioner kroner i Vollvik-app

2. MILLIONER KRONER: Roar Lindland går inn med to millioner kroner i Vollvik-selskap. Foto: Per Thime

Roar Lindland, racerfører, bedriftsleder og politiker, invester to millioner kroner i en app som finansmannen Idar Vollvik står bak.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Det skriver Dagens Næringsliv i dag.

Avisen skrev i februar at investor og telegründer Idar Vollvik hentet seks millioner kroner til selskapet som står bak appen hans, Geddit. Dette for å få fart på arbeidet med appen, etter at utvikling og lansering er blitt kostbart og tidkrevende.

Det ble så kostbart at Vollvik trengte mer penger. Gjennom en emisjon til tre kroner aksjen kommer fire millioner kroner inn som frisk kapital i selskapet Digital Group.

Avisen skriver at det er lyngdølen, Roar Lindland som tegner seg for flest aksjer og putter to millioner kroner inn i selskapet.

Digital Group hadde i fjor negativt resultat på 5,2 millioner kroner. De tre siste årene har selskapet gått med underskudd med nær 20 millioner kroner.

Dette er geddit

Idar Vollviks app-satsing fra 2017.

Vollvik jobber nå med å få den ferdigstilt.

Vollvik eier 24,6 prosent av aksjene i selskapet bak appen, Digital Group.

Konseptet ligner Pokémon Go, der brukeren har en digital avatar som kan bevege seg i et virtuelt landskap. Men i stedet for å jakte Pokémons, skal kundene finne konkurransekampanjer der de kan vinne tilbud og premier fra annonsørene som samarbeider med Geddit.

Vollvik har imidlertid endret kurs etter at Pokémon Go-konseptet ikke fungerte, og produktet han skal lansere, går ifølge Finansavisen ut på at brukerne kan spille enkle spill, løse logiske oppgaver eller være med på andre former for konkurranser fra sofaen eller bussen.

Kilde: Dagens Næringsliv

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...