Hun satser på ny hudpleiesalong

HUDPLEIE: Anett Møskedal Skimten starter lørdag hudpleiesalong i Lyngdal. Foto: Per Thime

Det finnes hudpleiesalong fra før i Lyngdal, men Anett Møskedal Skimten tar sats og starter sin egen salong.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HUDPLEIE: – Det er klart jeg er spent, men jeg hadde jo ikke gjort dette hvis jeg ikke hadde troen, sier hun til Lyngdals Avis.

Det er bare noen ganske få dager til, for lørdag åpner hun opp sin egen salong for hudpleie i Lyngdal. I lokalene har det også tidligere vært hudpleiesalong, men det siste halve året har det ikke vært aktivitet.

Bor i Mandal

– Jeg sluttet før jul i en hudpleiesalong i Mandal, hvor jeg også bor. I romjula har jeg gjort siste finpuss før vi åpner opp dørene for kunder, kvinner og menn, forteller hun.

– Men er ikke hudpleie mest for damer?

– På mindre steder som her i Lyngdal kan nok det stemme, men i for eksempel Oslo er det mer vanlig at også menn tar behandling for huden. Så her hos meg skal alle være velkomne, enten de er kvinne eller mann, forteller hun.

Hatt lyst lenge

De fire siste årene har Anett jobbet med hudpleie i Mandal. Når hun nå starter for seg selv i Lyngdal er hun en smule spent.

ERFARING: Når Anett Møskedal Skimten åpner hudpleiesalong, gjør hun det med god erfaring. Foto: Per Thime

– Jeg har vel lenge hatt lyst å forsøke meg på egenhånd, og jeg fant ut at tiden nå var inne. Målet er jo at dette skal bli så bra som mulig, og kanskje til og med så bra at jeg kan ansette en person til, utenom meg selv på salongen.

Alt mulig

Hudpleie består av mye forskjellig. Vipper, øyebryn, voksing, ansiktsbehandling og mye mer.

– Selv har jeg jobbet ti år i faget, og når jeg nå starter opp for meg selv vet jeg også det blir mye jobb fremover. Men skal jeg lykkes så må jeg stå på, for ikke noe kommer gratis til meg.

Faktaboks

Hva er hudpleie?

Hudpleie er en rekke behandlinger og rutiner som er viktige for å fremheve hudens utseende og for å bevare dens helse og funksjon.

Hudpleie kan innebære tilføring av viktige næringsstoffer, riktig beskyttelse mot sollys og regelmessig bruk av produkter som renser huden, tilfører og bevarer dens fuktighet og som motvirker aldringsforandringer.

www.helsesmart.no

Visste du forresten at ulike typer hudpleie kan redusere aldringstegn og motvirke solskadet hud, tilføre huden fuktighet og næringsstoffer og fjerne forurensninger og urenheter?

– Det er bare å komme innom, og vi ser at stadig flere synes hudpleie er viktig, avslutter hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...